Skip to main content
Fejlesztés

Drága kaputologatás

By 2012. szeptember 19.3 hozzászólás

Az Árva közi parkolóház építése miatt augusztus végén áthelyezték a Piaccsarnok hátsó bejáratát, az árusok így az eredeti ponttól 15-20 méterrel arrébb, már nem a parkolóból, hanem közvetlenül az utcáról tudják megközelíteni az épületet. Az összetett munka folyamata a régi kapu kibontásából-, a keletkezett lyuk felfalazásából-, egy új lyuk bontásából- és a megalkotott új nyílásba, egy új kapu behelyezéséből állt. Az elvégzett munka 3 951 413 forintjába került a városnak. Viszonyításképp ennyi pénzből két garázst-, vagy hosszas keresés után egy kisebb lakást is vehetünk Egerben, igaz, azokat már kapubejáróval együtt.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

 • Nándi szerint:

  Miért kell kitörölni a vállalkozó, vállalkozás nevét. Titok? Önkormányzati megrendelésre végezte a munkát. Akkor miért kell titkolni? Egyébként szerintem ez még nem is túl sok pénz, persze, biztos kevesebből is meglehetett volna oldani. Sokkal több megy el olyan munkákra, amiknek semmi látszatja, vagy eredménye sincs.

  • Sasi szerint:

   Csak azért takartuk ki, mert helyi vállalkozóról van szó, és egri – egrinek ne legyen ellensége. A cikk szempontjából azt igyekeztük hangsúlyozni, hogy szerintünk aránytalanul nagy összeg ment el a munkára a város pénzéből, függetlenül attól, hogy ki kapta azt meg. De nem titok, ha érdekel, az eger.hu-n az “Önkormányzati hírek, hirdetmények” cím alatt megtalálod eredetiben a szerződést.

   • Nándi szerint:

    Nem érdekel. Csak nagyon unom azt a fajta gondolkodást, ami ma Magyarországon folyik. Konkrétan, hogy mindig mindenki a személyiségi jogokra való hivatkozással bújik meg a háttérben. Úgy gondolom, aki állami pénzt kap, akár 10 forintot is annak nem volna szabad kitörölni a nevét.