Skip to main content
Kereskedelem

Szolgáltatások felé nyit a pláza

By 2012. december 19.4 hozzászólás

Éppen, hogy megnyílt az ország első plázakönyvtára az Agria Park első emeletén, már érkezik is a következő szolgáltatás Eger egyetlen bevásárlóközpontjába, ezúttal egy második emeleten helyet kapó fitneszterem formájában. 600 négyzetméteres alapterületével és több mint 70 gépével a régió legnagyobb ilyen lehetősége ígérkezik lenni Plaza Fitness, nyitás a világvége napján, vagy hát december 21-én lesz – kinek, hogy tetszik.

Plaza Fitness

Szembetűnő párhuzam van a világ plázái és az Agria Park tevékenykedése közt, a bevásárlóközpontok üzemeltetése ugyanis gyökeresen irányt látszik váltani – míg korábban az üzletek számán volt a hangsúly, addig újabban már a felmutatott szolgáltatások kerülnek előtérbe. Nyilván érezzük, hogy a valódi folyamat nem elsősorban az egri-, de még csak nem is az európai plázákban figyelhető meg igazán, hanem a kicsivel nagyobb társaikban, mondjuk azokban a több százezer négyzetméter bérbeadható területű óriásokban, amikben saját “villamos” szállítja a vásárlókat, vagy példa okáért, amikben komplett aquaparkok húzzák meg magukat, a dolog alapja viszont mindenhol ugyanaz. Ez pedig a kényszer, hogy pusztán a vásárlással egyre kevésbé lehet bevonzani az embereket a központokba, a talpon maradáshoz így új eszközökhöz kell nyúlni. Úgy fedett vidámparkokkal és golf pályákkal téve ezt,  mint adott esetben betelepülő TIGÁZ ügyfélszolgálatokkal, könyvtárakkal és fitnesztermekkel.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • laport szerint:

  Nem is tudtam, hogy itt van második emelet… korábban ezen a részen mi volt?

  • Sasi szerint:

   Üzemi terület volt előtte, csak a fitneszterem miatt nyitották meg a vásárlók előtt.

 • kovacs csaba szerint:

  Hogy vagytok nyitva az unnepek alatt ?s menyire hardcore terem?

  • Sasi szerint:

   Itt nem tudunk ebben segíteni, de próbáld meg felhívni a fitneszterem recepcióját (20/953-2882), vagy vedd fel a kapcsolatot az Agria Parkkal!