Skip to main content
Egri zenekarok

Egri zenekarok – Cannonball

By 2013. február 2.

Hangtárnok - A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Zenei részlegének blogja

Cannonball közösen mutatkozik be:

Cannonball

Mikor alakult a zenekar:

Bár az alapítás gondolata több éve felvetődött, az alakulás időpontja mégis 2010-re tolódott. Ekkor jött létre ténylegesen is az egri all-star zenekar. A tagok mindegyike ismert punk-hardcore zenekarokban zenélt vagy jelenleg is teljesít (a zenekarok nevesítését elkerülnénk, mert nem azok hátán felkapaszkodva szeretnénk az emberek tudatába férkőzni, akit érdekel az utána tud nézni elég könnyen). A Cannonball azonban az igények, ízlésekben támadt űr kitöltését is jelenti.

Műfaj:

punk-hardcore

Jelenlegi tagok:

Szutyok – dob, CZ – basszusgitár, vokál, Boxi – gitár, vokál, Geri – gitár, vokál, FG – ének. Nincs zenekarvezető! 5-en vagyunk, 5 vélemény, 5 szempont!

Zenei példakép:

helyhiány miatt hagyjuk inkább

Egyéb:

Mivel megpróbáljuk előtérbe helyezni a minőséget a mennyiséggel szemben így nem gyártjuk futószalagon a dalokat, hiszen annak nincs értelme. A dalok kiforrottságához hosszú idő kell. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek szerzeményeink, vagy új ötleteink, sőt! Koncerteken el is játszuk őket. A rögzítésükre akkor kerül sor, amikor már elérték végső formájukat. 2010-ben 3 számos bemutatkozó anyagot tettünk közzé az interneten, amelyet itt lehet meghallgatni: cannonballegerhardcore.bandcamp.com

Facebook

Koncertszervezéscblleger@gmail.com