Skip to main content
Egri zenekarok

Egri zenekarok – Molotov Kru

By 2013. november 9.

Hangtárnok - A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Zenei részlegének blogja

DiákKo’ficNegativ, azaz a Molotov Kru mutatja be magát:

molotov

Sziasztok!

Kezdjük akkor a legelején. A kezdeteknél a csapat 2 tagból állt, név szerint Diák és Ko’fic. Mind a ketten egészen kicsi korunk óta oda vagyunk a Rap zenéért, így mi is ezen a zenei ágon indultunk el. Hosszas időn keresztül terveztük, hogy összeállunk és saját csapatot alakítunk, ez végül 2010-ben következett be. Ez a felállás azIFJAK nevet viseli. 2012 nyár elején részt vettünk egy tehetségkutató versenyen, melyen megmutathattuk hogy kik is vagyunk valójában. Itt sikerült az első helyen végeznünk, ami nagy löketet adott a további munkálatokhoz. Közben több zene is készült az egyik jóbarátunk közreműködésével (Negativ), melynek következtében ő is csatlakozott hozzánk. Így később megalakult az új egység, melyben már hárman tevékenykedünk. Ez a MOLOTOV KRU. Nemrégiben, 2013 őszén, részt vettünk még egy tehetségkutató versenyen, amely a Rapconnection nevet viselte. Itt már hárman indultunk, Molotov kru néven. Itt is sikerült jól teljesítenünk, szintén az első hellyel térhettünk haza.

mol2

Itt Egerben nagy hatással volt ránk az akkori Szavak Ereje (most már Erlabeats) munkássága, ők sokat segítettek elindulni az úton. Idő közben több tehetséges MC-t és prducert is megismertünk, akikkel a mai napig jó barátságot ápolunk.

Zenei példakép.. Figyelemmel követjük a magyar Hip-Hop történéseit, és sok csapatra felnézünk. Ha fel kéne sorolni őket, túlságosan hosszú lenne a lista, ezért elég ha csak egy-két kiadót említünk meg a nagyok közül, akiknek a tagjai motiválnak minket, mint például  a Bloose Broavaz vagy a Garage Production.

Mindkét formáció él, de jelenleg a Molotov-ot nyomjuk aktívabban. Folyamatosan készülnek az újabbnál újabb zenék, törekedünk arra hogy mindig jobbat és jobbat hozzunk. Fellépni szívesen megyünk bárhová, ha hívnak.

Facebook

Fellépés szervezés: ifjakrap@gmail.com, tel: +3620/4011545, +3670/2020080