Skip to main content
Belvárosi rehabilitáció

Most ne sétálj a belvárosban

By 2014. január 14.7 hozzászólás

Hiába, hogy a Dobó teret is macera kerülgetni, a nagy falat mégis még csak ez után jön a belvárosi rehabilitációban, mivel belátható időn belül megkezdődik a Jókai, a Bajcsy, valamint a Dobó utcák felújítása is, melyek jelentősebb gyalogosforgalmuk miatt még több kellemetlenséget jelentenek majd a hétköznapok során. A most zajló beruházások közül a Dobó tér burkolása nyár elején kezdődhet el, a Kis Dobó tér teljes befejezése pedig áprilisra várható. Ez után következik majd a Dobó utca, illetve a Szúnyog köz széppé tétele, nyár végi / őszi befejezéssel.

A belvárosról több képünk a facebook galériánkban látható.

Dobó tér

Kis Dobó tér

Eszperantó sétány

 

 

Szólj hozzá! 7 hozzászólás

 • Ha már nincs mit bemutatni az épülésről nézzük a rombolást

 • (Facebook) szerint:

  A kettő általában együtt jár, és jobb esetben a rombolás jön először :)

 • Lásd Parkolóház rombolás és működésképtelen megújulás ami még ronda is nem illik a városképbe elnyomja a piac épületének a látványát .

 • (Facebook) szerint:

  Ezt a látványt nyomja el?

 • „Koncz Zsuzsa azt mondja: “Európai szeretnék lenni, és minden tiszteletem mellett sem azeri. Aztán meg úgy érzem, hogy amíg szorult helyzetű emberek vannak meg éhező gyerekek, nem stadionokat kellene építeni.
  És Európa egyik legszebb fővárosát sem kellene szétbombázni, majd milliárdokért díszterekkel, új szobrokkal, díszjárdákkal villogni, amikor szakad a tető, hullik a vakolat, pusztul már a belváros is. És lehetne sorolni naphosszat.”

 • Nándi szerint:

  Csak egy kérdés! Jó volt, szép volt így a Dobó tér? Nem a Végvári vitézek szoborra gondolok, hanem magára tér állapotára. Ez lenne Eger színvonala? Komolyan vannak olyan emberek, akik az eddigi teret sajnálják? Most végre megújul. Hogy milyen lesz, azt csak pici, 10*10-es képek alapján elég nehéz eldönteni. Nekem se tetszik minden részlet, de hogy tisztább és rendezettebb lesz az azért elég valószínű. Azért el tudom képzelni azoknak az otthonát, akik csak azért mert fityeszes vezetés van a városban, zsigerből az egész belvárosi rehabilitációt fikázzák. Gondolom otthon se takarítanak és soha sem festenek.