Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Cesar cafe

By 2014. március 21.One Comment

A Cesar café a Hadnagy úti lakótelep egyik új építésű négyemeletese aljában, egy buszmegállóban található a Kertész utcán. Odabent nagyjából annyi minden utal Ce(a?)sarra mint a kávézó jellegre, de ez nem szegte kedvünket egy sörtől.

A beltér egyszerre tűnt lestrapáltnak és félkésznek, irodai székek voltak ide-oda tologatva, mellettük a sarokban egy valószínűleg lakótelepről származó szocreál fotel, egyszóval az égvilágon semmi nem harmonizált semmivel, de legalább a falnak tetszett a színe. Na meg az italkínálat is széles volt, ugyanígy sajnos a vendégek összetétele is – egy rossz szót nem szóltak hozzánk, valószínűleg azt sem vették észre, hogy ott vagyunk, de nem ez volt a leghangulatosabb kocsmánk eddig a városban. Viszont cserében legalább ingyen volt a biliárd, amihez nem járt ugyan fehér golyó, de az egyik csíkos játékost rögtönözve kinevezve fehérnek azért tudtunk játszani egy menetet. További pozitívum valamint, hogy mivel közvetlenül egy buszmegállóban van a söröző, könnyen el lehet ütni a várakozás idejét benne.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

3

2

2

3

Üveg Borsodi 280,-

Sasi

2

1

2

2

Átlag pontszám: 2,1

DSC_0667

DSC_0655 DSC_0659 DSC_0662 DSC_0664 DSC_0665A WC is érdekel 

 

Szólj hozzá! One Comment

  • Nándi szerint:

    Ha jól emlékszem, pár évvel ezelőtt, ez internet kávézóként nyílt. Ez nem jött be, de talán innen maradtak az irodai székek. :)