Skip to main content
Kereskedelem

OTP fiók nyílt a plázában

By 2012. július 26.

Némiképp ellensúlyozva Eger egyetlen bevásárlóközpontjának kedvezőtlen megjelenését, július 23-án új OTP bankfiók nyitotta meg kapuját a földszinten. A betelepülés nem csak azért előnyös, mert így bővült a Park szolgáltatásainak felhozatala, hanem mert a pénzintézet rögtön hét üzlethelyiségnyi területet bérelt ki magának. Ez közel 900 négyzetméter megmentését jelenti az üzletközpontra jellemző sötét, üres, lerácsozott állapottól, ráadásul közvetlenül a főbejárat mellett. A szemközti öt üzlethelyiségből három azért még továbbra is kiadatlanul várja leendő bérlőjét.

Az OTP legmodernebb bankfiókja nyílt az egri Agria Parkban

Mától várja ügyfeleit az ország legújabb és legmodernebb OTP bankfiókja az egri Agria Park Bevásárlóközpontban. Az egri bevásárlóközpont elhelyezkedése és kitűnő megközelíthetősége miatt kiváló helyszínt biztosított az OTP terjeszkedésének.

Az OTP Bank fiók felújítási programja keretében került kialakításra a közel 900 négyzetméteres bankfiók az üzletközpont földszintjén. A kényelmes kiszolgálás érdekében a 16 pult többségénél az ügyfelek ülve tudják intézni bankügyeiket. A hitel és befektetési ügyintézés egy elkülönített, diszkrét tanácsadói zónában történik.

A rövid várakozási idő érdekében ügyfélhívó készülék segíti az ügyfeleket az eligazodásban. A betérők kényelmét több egyéb újdonság is szolgálja: gyermeksarok, nagyméretű ledfal, információs panel, valamint a készpénzzel és paypass kártyával is üzemelő italautomata.

A korszerű berendezésekkel, dinamikus színvilággal kialakított modern bankfiók a vállalkozói és lakossági ügyfelek kiszolgálását egyaránt biztosítja. Az Agria Park mélygarázsa kényelmes parkolást nyújt az autóval érkezőknek, melyben 520 parkolóhely található.

A bankfiók bejáratánál került elhelyezésre a fiók nyitvatartási idején túl is elérhető bankjegykiadó automata.