Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Barlang söröző

By 2013. október 25.október 23rd, 20223 hozzászólás

Évekig sikerült úgy elbuszoznunk a festett ősembereket nézve, hogy nem tudtunk a fal másik oldalán lévő kocsmáról, ámde ez már múlt idő, végre felfedeztük magunknak a Kővágó téri Barlang sörözőt. Ideje volt rálelnünk, mivel egy ritka jó hellyel volt dolgunk, úgy az árakat, mint a lehetőségeket tekintve. Játékok terén biliárddal, karaokeval és csocsóval is büszkélkedhet a hely, mely több szobában és egy teraszon fogadja a vendégeit. Helyi sörözőről beszélünk, melynek fogyasztói valószínűleg kizárólag a Felsővárosból származnak, ám onnan a méreteket és italválasztékot elnézve elég szép számban. A kocsma maga két nagy része bontható, egyszer van az első tér, ahová megérkezünk, ez három egybenyitott szobát jelent, itt van a pult, a biliárd és az asztalok. Befelé csoszogva az épületben jutunk el egy hátsó szobába, mely a szó szoros értelmében egy szoba, annyi különbséggel, hogy van a közepén egy csocsó. Ebben régebbi ülőgarnitúrát, kupákat és személyes fotókat találunk, már csak azt vártuk, hogy a ház lakója mikor tessékel ki minket, hogy ne zavarjuk otthon.

 

Beltér

Közönség

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

5

2

4

4

Korsó Borsodi 230,-

Sasi

4

3

3

5

Átlag pontszám: 3,8

barlangsorozo

DSC_0376 DSC_0377 DSC_0379 DSC_0380 DSC_0381 DSC_0382 DSC_0384 DSC_0385 DSC_0386 DSC_0388 DSC_0389A WC is érdekel

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Gabriella szerint:

    Kedves Kocsma turisták !
    Nem kioktatás a célom.A vendéglátóegységekben,mindegy,hogy étterem,presszó,kocsma stb. nem közönség tartózkodik,hanem vendég-vendégkör.Vannak aszott fejű alkoholisták és úriemberek,de ezek mind fogyasztó fizető vendégek.Tavaly a „hírős ” Zsályában ebédeltem (még mindig forog a gyomrom) szerencsémre ismerösöm aki velem volt annak ízlett amit evett. Ami a lényeg,akkor ott a felszolgáló azt mondja,hogy”kedves
    közönség sikerült választani ? ” akkor én kénytelen lettem volna azt mondani,hogy,ha ” szép a főszereplő akkor azt kérném ” Ugye van különbség ?

    • Sasi szerint:

      Értjük a különbséget, a közeljövőben még jó pár kritika a közönség megnevezéssel fog megjelenni, mert azokat már befejeztük és éppen sorban állnak a megjelenésre, de átírtuk az értékelőlapunkon, úgyhogy az újonnan meglátogatott kocsmákban már „vendégek” címszó alatt fogunk értékelni, köszönjük az észrevételt! :)

  • István szerint:

    Lehet e előre foglalni, a biliárdozási lehetőséget társaság számára?
    Ha igen, akkor mennyi idővel hamarább?
    Van e kötelező fogyasztás?

    Nyitvatartási időt kérném sziveskejenek megirni. Köszönettel