Skip to main content
Közlekedés

Felújítják a Vécseyvölgy utcai vasúti átjárót

By 2014. október 3.5 hozzászólás

És emiatt teljes szélességében le is zárják azt a jövő héten. Ezt egy volános értesítésből tudtuk meg, amiben azt írják, hogy hétfő délután 5-től csütörtök estig lesz érvényben a lezárás. Mutatjuk alább a részleteket is, bár azok már leginkább csak a 7-es buszt használókat érintik.

7-es autóbusz Mekcsey útra terelése 2014.10.06 – 10.09-ig

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy a Vécsey Sándor és Gárdonyi utcák keresztezésénél található közúti-vasúti átjárót felújítás miatt teljes szélességében lezárják.
A korlátozásból eredően a 7-es autóbuszok terelőútvonalra kényszerülnek 2014. október 6-án (hétfő) 17:00 órától várhatóan október 9. (csütörtök) üzemzárásig.

Terelés miatti közlekedési rend a  Baktai út felé:
Útvonal: az Eger-vár vasúti megállóhely elnevezésű megállóig eredeti útvonal, majd Gárdonyi u. – Mekcsey u. – Kossuth L. u. – Hatvani Kapu tér (Színház) tovább változatlan.
Kimaradó megállóhelyek: Tetemvár u., Malom u., Tűzoltó tér, Dobó Gimnázium, Autóbusz-állomás. A Bazilika megállóhelyet ebben az irányban a Törvényszék épülete előtt érintik a terelt járatok.
A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak le- és felszállás céljából.

Terelés miatti közlekedési rend a Vécsey völgy felé:
Útvonal: a Színház megállóhelyig változatlan, majd Kossuth L. u. – Egészségház u. – Klapka u. – Maklári út – Mekcsey u. – Gárdonyi u. – Vécseyvölgy u.
Kimaradó megállóhelyek: Autóbusz-állomás, Dobó Gimnázium, Tűzoltó tér,  Malom u., Tetemvár u.
A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak le- és felszállás céljából.

A járatok végállomási indulási időpontjai változatlanok maradnak.

A Belvároshoz legközelebb eső megállóhely a Főiskola, az Autóbusz-állomás pedig a Bazilika, illetve Bazilika(Törvényszék) megállóhelyekről érhető el.

A Főiskola megállóhelyről induló terelt 7-es járatok menetrendje itt (PDF) tekinthető meg.
A terelt 7-es járatok útvonalát mutató térkép itt (PDF) tekinthető meg.

Üzemzárás: az adott autóbusz-vonalon és irányban közlekedő utolsó járat indulási  – az utolsó megállóban érkezési –  időpontja.

Agria Volán Zrt.

Szólj hozzá! 5 hozzászólás