Skip to main content
Közlekedés

Augusztus 1-jétől változik a menetrend

By 2015. július 28.One Comment

Apróbb változások lépnek életbe augusztus elsejétől a helyi közösségi közlekedésünkben, részletek erről az alábbi közleményben. A legjelentősebb változást egy új buszjárat jelenti majd, őt 14C-nek hívjuk ezután, ő annyi újdonsággal szolgál majd, hogy nem megy ki a Lajosvárosba, hanem a buszpályaudvarnál dacosan visszafordul a Bervába. Ezzel mondjuk le is írtuk a változások meghatározó részét, de sebaj, érdeklődőknek kínáljuk a maradék infót alább:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2015.08.01-től az alábbi módosításokat tervezzük bevezetni Eger MJV helyi járati menetrendjében:

Munkanapokon a Lajosváros végállomásról két új járat indul,  20:55 órakor 14A járat, illetve 21:37 órakor 14-es járat.
Munkanapokon a Berva végállomásról két új járat indul,  21:35 valamint 22:35 órakor 14-es járat.

Egy új vonal kerül indításra az Autóbusz-állomás – Berva között 14C jelzéssel, melynek útvonala megegyezik a 14-es autóbusz vonalvezetésével (az Autóbusz-állomás és a Berva között), szabad- és munkaszüneti napokon közlekedik, menetrendje itt (pdf) tekinthető meg.

Munkanapokon az Ipari parkból 18.40 órakor induló 12Y járat 18.25 órakor indul.
Munkanapokon a Lajosváros végállomásról 18.30 órakor induló 12-es autóbusz 18.45 órakor indul.

KMKK – Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Egri Területi Igazgatósága

Szólj hozzá! One Comment

  • Kőfalvy Katalin szerint:

    Megörültem, hogy a Szépasszony-völgybe indítanak hétvégén járatot. Sok 6o év feletti azért nem megy el a színvonalas rendezvényekre, mert késő este nem tud hazamenni csak gyalog. Volt tavaly egy halovány kezdeményezés,ha jól emlékszem ősszel! Biztos van igény! Üdv. K. Katalin