Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Kamera is védi a Végvári Vitézek terének értékeit

By 2015. augusztus 7.One Comment

Üzembe helyezték a közterületi térfigyelő kamerát a Végvári vitézek terén, amely Eger legújabb és talán egyik legvonzóbb tere lesz. Az éjjel látó, folyamatosan rögzítő képfelvevő augusztus 7-től működik a téren. Célja az egri polgárok biztonságérzetének és az új belvárosi terület jó közbiztonságának szolgálata, a rendőrség bűnmegelőzési munkájának segítése, valamint az értékek védelme.

Egerben folyamatosan bővül a kamerarendszer, az önkormányzat több mozgatható és rögzített kamerát vásárolt az elmúlt időszakban. A közterületi térfigyelő kamera-rendszerbe az újonnan létesített közparkokat is bevonjuk, így óvjuk értékes, megújított, vagy újonnan létrehozott, az egriek közösségét gazdagító köztéri alkotásainkat, parkjainkat, tereinket.

Noha a Végvári Vitézek tere már most is igen hívogató, jelenleg még munkaterületről beszélünk: a kivitelező az utolsó simításokat végzi. A műszaki átadás-átvétel várhatóan augusztus második felében fejeződik be, s a teret a tervek szerint szeptember első felében avatják fel, ünnepélyes keretek között.

Szólj hozzá! One Comment