Skip to main content
Közlekedés

Levágták a gazt a patakmederből

By 2016. június 16.5 hozzászólás

Június 11-én szöszögtünk rajta, hogy nagyon gazos a patakmedri kerékpárút – és ez csak a kisebb baj, a nagyobb, hogy emiatt az egész szakasz elvesztette a hangulatát. Nos, megoldódott a probléma, csütörtök délre levágták a füvet! Újra klassz élmény végigtekerni a patak mellett, öröm és boldogság járja át a szívünket emiatt!

DSC_0707

A bal partot kell nézni, ahol már újra látszik a kerékpárút

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

  • István Rózsa szerint:

    Tiszta szívből örülök, hogy szeretett városomban semmilyen „nagy” probléma nincs, csupán egy kis gaz!

  • Kata szerint:

    Azon szöszöszöszög hetek óta milyen elhanyagolt egy egy város rész.Többek között a vasútállomás környéke.Gyalázatos a Spár és annak környéke is.Az rendben van hogy a belvárost szépitik és takarítják de a külterületek igen csak hagynak kivetni valót.

  • Kb 1 hónapja írtam róla,hogy örülök neki….festik a Dobó tér padjait.Igen a padokat csak, mert a fák körüli ülőkék faburkolatát nem festették le.Sőt a Gárdonyi téren levő padokat sem.Nem értem , hogy nem lehet 4-5 embert ráállítani és egy pár nap alatt megcsinálnák, mert ha nem figyelnek oda,pár év múlva,ki kell cserélni őket és az drágább lesz sokkal.

  • Alkalmatlanok.... szerint:

    ISTVÁN RÓZSÁHOZ – CSUPÁN A ,, NAGY,, GAZ HIRÉT A TURISTA ELVISZI – JA ÉS ERRE MIÉRT KELL AZ ILLETÉKESEK FIGYELMÉT FELHIVNI ????? PL. AZ EGRI NAPOKNAK !!!!! EZ NEM A DOLGUK ??? TAVALY AZON RÖHÖGTÜNK HOGY A SZÁRAZ – ,, SZÁRITOTT ,,FÜVET VÁGTÁK A LAKÓTELEPEN IGY NAGYOBB VOLT A POR MINT A…….