Skip to main content

Örülünk, hogy rajtunk keresztül szeretnél megosztani valamit az Eger iránt érdeklődőkkel!

Magánszemélyeknek

Beküldésednél kérjük gondolj rá, hogy elsősorban gazdasági és városképi témákkal foglalkozunk. Témajavaslatokat is szívesen fogadunk, viszont nem tudjuk garantálni, hogy mindennek a megírására lesz kapacitásunk. Cikkedet a bekezdés alatt küldheted be, vagy írhatsz nekünk emailt a blog@egrinapok.hu címre.

Vállalkozásoknak

Felületünkön lehetőséget biztosítunk helyi vállalkozások díjmentes bemutatkozására. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél élni a lehetőséggel vagy ötleted / kérdésed van!

Bemutatkozó cikk

A lehetőség lényegében egy pr cikknek felel meg. Írj egy rövid bemutatkozást az egrieknek, hogy ki vagy Te, mit csinálsz, mitől egyedi a vállalkozásod. Csatolj képeket is!

Ide várjuk a bemutatkozást: blog@egrinapok.hu

Barter

A megjelenés díjmentes, és ha szeretnél sem tudnál fizetni érte, hiszen nincsen vállalkozás a blog mögött. Helyettünk kényeztetheted viszont az olvasóinkat! A bemutatkozásért cserében a vállalkozásod profiljához illő ajándék / kedvezmény / nyereményjáték felajánlását kérjük Tőled. Ne gondolj nagy dologra. Ha nem tudod minden olvasónkat meglepni egy vadiúj Q8-as Audival, akkor elég lesz egy ajándék süti is a kávéjuk mellé vagy kedvezmény az első vásárlásukból. Bármi, amitől még jobban fogják szeretni a blogot és a vállalkozásodat. Nyitottak vagyunk a saját ötletedre, illetve mi is szívesen segítünk, hogy milyen megoldást ajánlunk.