Skip to main content
Szabadidő

Múltidézés

By 2012. január 12.

Jelen cikkünk érdekes egyvelege a reklám- és a képgyűjteményes posztoknak, de ki kell próbálnunk ezt is. Arról van szó, hogy hozzánk került pár kép, amit mindenképp szeretnénk továbbadni, mert hátha érdekel ugye valakit. Ez viszont magában még kevés lenne egy cikkhez, így megragadjuk az alkalmat és rögtön reklámozzuk is az idevágó… őm… reklámoznivalóinkat! Illemtudóak leszünk, és nem magunkkal, hanem egy Facebook-os csoporttal kezdjük, amivel baráti viszonyt ápolunk. Eger régen – képek a családi fotóalbumokból, jól hangzik, ugye? Az online csoport tagjai időről-időre elkápráztatnak a feltöltött fényképeikkel, amik többségéhez hasonlót sehol máshol nem találhatunk az interneten. Eger múltjáért rajongóknak érdemes szemügyre venni a fenti linket, nem fognak csalódni.

Másik idevágó reklámunk a saját bejáratású Múltkor cikksorozatunk, amiben kötetlen nosztalgiázásra hívjuk az érdeklődőket. Történeteket várunk a város múltjából, a beküldők-, és az olvasók szórakoztatására. Az eddigi történetekhez és a sorozat részleteihez ide kattintva lehet hozzájutni.

És a lényeg. Az alábbi képeken az 1970-es években járunk, amikor is tovább bővül a Felsőváros, épül a viadukt, és amikor még olyan házak is állnak, amikre a legtöbbünk már nem is emlékszik. Szerintünk érdekesek: