Skip to main content
Fejlesztés

A Bárány uszoda díjazott tervei

By 2012. január 17.2 hozzászólás

Még tavaly mutattuk be itt a blogon a Bárány uszoda felújítására beküldött pályázatok közül az első helyezettet. A felhívásra összesen 48 pályamű érkezett, melyek közül 45 volt értékelhető a zsűri szempontjai alapján, ezeket a munkákat január 22-ig egyébként ingyenesen meg lehet tekinteni a Bitskey Aladár uszodában. Ahogy a korábbi cikkünkben már leírtuk, a beérkezett pályázatok közül egyiket sem használják végleges tervként, pusztán segédanyagok ezek, melyekből majd összegyúrják az új nyitott uszodánkat.

Az alábbi külső hivatkozásokon megtekinthető a négy díjazott terv, melyekből a legtöbb ötletet emelik majd át az elkészülő épületbe. A díjazásban részesült munkák közül az első 4-, a második 3-, a megosztott harmadik helyezettek pedig 2-2 millió forint jutalmazásban részesültek. A város darabonkénti félmillió forintos áron megvásárolt továbbá még két munkát, melyeket egy-két elképzelésük miatt szintén be kívánnak építeni a jövő Bárány uszodájába.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Egri ppolgár szerint:

    Hát nekem más lenne a sorrendem! Nekem pont nem az első helyezett tetszik! Nincs meghagyva a „bügi”, ha jól láttam, és keveslem a nézőteret is! A harmadik helyezettek szimpatikusabbak!!!

    • szólok! szerint:

      A melegedőmedence egyik terven sincsen meghagyva az eredeti helyén. A győztes terv szerint pedig azért lesz, egy picivel nagyobb is, mint volt… De nálam sem az első helyezett a befutó.