Skip to main content
Kereskedelem

Sörkert nyílik a Szépasszony-völgyben

By 2012. május 22.2 hozzászólás

Az utóbbi idők szórakozóhely bezárásai után felemelő érzés egy olyan hírről beszámolni, ami kivételesen nem elvesz-, hanem hozzátesz Eger lehetőségeihez, a Szépasszony-völgyben hamarosan nyíló Sörkert pedig pont ilyen. Nem csak a városrész-, de egész Eger egyik nagy hiányossága jelenleg egy ilyen típusú vendéglátóhely megléte, erről egyébként nem csak a jó időben zsúfolásig megtelő teraszok és belső udvarok-, de a nyári estéken sörös dobozokkal tarkított érsekkerti tó is árulkodó lehet. A helyieken túl ezidáig a hozzánk érkező-, és itt éjszakázó turisták is kénytelenek voltak beletörődni abba a kényelmetlen ténybe, hogy megyeszékhelyünk kínálatából bizony hiányzik az, amit tőlünk sokkal kevésbé frekventált városok is fel tudtak mutatni már jó pár évvel ezelőtt is, mégpedig egy jó hangulatú, szabadtéri szórakozóhely. A lemaradás hamarosan megszűnik viszont, várhatóan június első felétől ugyanis örömteli módon városunk is felzárkózik némiképp a hazai sörözési trendekhez.

A bekezdés fölött látható képek a hely felújítás előtti állapotát mutatják, a Sörkert nyitására leburkolásra kerül a terasz és megújul majd a beltér is. A minden nap nyitva tartó szórakozóhely a „házi mókusain” túl „grill pavilonnal, sok-sok sörrel, a legjobb zenékkel, a város legdurvább italakcióival, koktélokkal, és hatalmas fenyőfák hűsítő árnyékával” ígérkezik Eger első szabadtéri sörözője lenni. Érdeklődőknek egyébként IDE BÖKVE megnyílik a hivatalos Facebook oldal is, megannyi további részlettel.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • pepe szerint:

    Első szabadtéri söröző????? Az Excalibur helyén szerintetek mi volt?? Nem a Sörket? Csak akkor még Népkert volt és nem Érsekkert és nem szökökút hanem szovjet katona. Persze aki 25 éves az nem emlékszik erre. De mielőtt bárki félreértené nem a szovjet katonát és a népkert söröző elnevezést sírom vissza.

    • Sasi szerint:

      Fú de sok kérdőjel. Mindenesetre a Sörkert szlogenje volt a 25 éves szerzőnknek tulajdonított sor.