Skip to main content
Közlekedés

Forgalomváltozás a Barkóczy utcán

By 2012. június 22.2 hozzászólás

Megkezdődtek a munkák az egri Barkóczy utca nyugati oldalán lévő buszmegálló átépítése kapcsán. A kivitelezés Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának megbízásából zajlik, az építés ideje alatt – várhatóan öt hétig, azaz július hónap második feléig – a menetrend szerint közlekedő autóbuszokon kívül egyéb járművel nem lehet behajtani a Barkóczy utcába a Törvényház utca felől.

A terület korlátozás nélkül megközelíthető a Csiky Sándor és Rózsa Károly utca irányából, de az autósoknak – tekintettel a buszmegálló átépítésére – jelentősen leszűkülő útpályára, s emiatt torlódásokra kell számítaniuk. Mindezek alapján kérjük, hogy aki csak teheti, kerülje el ezt az útszakaszt!

A buszmegálló átépítésének idejére a Lajosváros felé haladó buszforgalomnak ideiglenes megállója lesz, melyet a kivitelező és az Agria Volán Zrt. megfelelően jelez. A déli irányba haladó autóbuszok a Városi Bíróság mellett állnak meg.

KÉRJÜK TISZTELETTEL A LAKOSSÁG
ÉS A KÖZLEKEDŐK SZÍVES MEGÉRTÉSÉT ÉS TÜRELMÉT!

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • karakk szerint:

    5 hétig? Föld alá viszik a megállót, vagy mi lesz ott? :)
    Az is elég érdekes, hogy ha a nyugati oldalon dolgoznak, akkor miért a keleti oldal forgalmát korlátozzák…

  • Ergoo szerint:

    Ez az 5 hét engem is sokkolt, jelenlegi állapotát tekintve, ha csak minden másnap dolgoznak, akkor is legkésőbb jövő hét végére készen kellene hogy legyen (Enyhe „rálátásom” van a dologra). És még az anyagiakat nem is említették… Bár „Abszurdinsztánban” ez már szinte teljesen elfogadható dolog. :)