Skip to main content
Kereskedelem

Kirakatverseny 2012

By 2012. július 19.4 hozzászólás

A belvárosi kereskedők alighanem egyik legnépszerűbb összefogása a kirakatverseny, melyet idén immáron negyedik alkalommal rendeznek meg a történelmi városrészben. Az „egri csillagok” jelmondat köré felépített alkotásokra július 27-ig lehet szavazni, egyrészt elismerve így az Egerért tenni kívánó üzlettulajdonosokat, másrészt pedig esélyt szerezve ezzel a naponta kisorsolt palack borok megkaparintására – vagy éppen a fődíjnak számító utazási utalvány elnyerésére. Ha valami, akkor a kirakatverseny valóban az az alkalom, ahol a részvétel a fontos, vesztes csak az az üzlet lehet, amelyik nem vesz részt a megmérettetésben. Részletek a programról, és a nevezett boltok listájáról, alant.

[infos]Örömmel vesszük, ha küldesz egy képet a kedvenc kirakatodról! (Facebook vagy blog[kukac]egrinapok[pont]hu)[/infos]

[two_two]

[/two_two]

[two_two]

[/two_two]

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • xyz szerint:

    Az hogy lehet h a szavazatokat júl 27-ig várják de a díjakat már júl 21-én kiosztják ??? EGER -.-‘

    • Sasi szerint:

      21-én a zsűri díjai kerülnek átadásra, a közönségszavazás tart egy héttel tovább. Eredetileg ez utóbbinak is 21-én lett volna az eredményhirdetése, de időközben meghosszabbították egy héttel a szavazási lehetőséget, a szórólap viszont még a korábbi állapotból való.