Skip to main content
Szabadidő

Jégpálya nyílt a Lajosvárosban

By 2012. december 12.3 hozzászólás

Időszerű hiánypótlásként december 10-én megnyitotta kapuit Eger jelenlegi egyetlen jégpályája, ezúttal a lajosvárosi kollégiumoknál lévő salakos sportpályán.  A több mint, 1000 négyzetméteres területhez öltözők, illetve fűtött büfé is tartozik. Nyitva tartás időjárás függvényében délelőtt 9-12-ig és délután 15- 21-ig. A belépés felnőtteknek 600 Ft-ba, 14 év alattiaknak pedig 400Ft-ba kerül, a korcsolyakölcsönzés díja 800 forint, ez egy alkalomra szól, nem pedig megszabott időtartamra.

Alapvetően örömteli a hír, a pálya is nagyon jó helyen van, legalábbis buszközlekedés szempontjából mindenképp, de egy szépséghiba azért csak nem hagyja nyugodni a sportolni vágyó egrieket, méghozzá az, hogy ez nem a pár éve megígért városi műjégpálya. Személytől és indoktól függetlenül kudarc, amit iskolavárosként az egyik legalapvetőbb téli sporttal csinálunk.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

 • kampi szerint:

  hát valahogy nem ilyenre számítottunk….

 • laport szerint:

  Az 1000nm nem olyan rossz. Ez nagyobb, mint amekkora a hőközpont melletti volt, nem?

  • Sasi szerint:

   Nem, a hőközpont mellett szabványméretű pálya volt (28×56 méter), tehát az nagyjából a lajosvárosi másfélszerese. Viszont a tavalyi plázás, 400 négyzetméteres szintetikus pályához képest jobb a helyzet, főleg, hogy az idén még nyílik elvileg egy másik korcsolyapálya is majd a Hajdúhegyen.