Skip to main content
Szabadidő

Segíts sportéletet építeni!

By 2013. január 11.

Eger MJV Önkormányzata 2013-ban új városi Sport Koncepciót alkot. A fiatalok körében is szeretnénk véleményeket, ötleteket gyűjteni, ehhez a munkához, hiszen a fiatalok életének fontos bázisa a sport, testük kondicionálásán kívül, rajta keresztül megélhető a közösséghez tartozás, az egészséges versengés, a célok kitűzése és az eléréséhez vezető út.

Az Egri Ifjúsági Kerekasztal nevében segítségeteket kérjük  Eger  következő éveket érintő sportéletének meghatározásához!

A kilenc kérdésből álló, névtelen kérdőív kitöltéséhez kattints ide!

 

Illusztrációnak íme egy panorámakép a Bitskey uszodáról, a piros nyílra kell kattintani érte, vagy ha nem működik, akkor IDE.
 

Alapvetően támogatjuk a város ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezéseit, amikben a lakossághoz is fordulnak ötletekért egy-egy adott terület átalakításában. Szeretjük, mert olyan boldog naivitásban élünk, amiben elhisszük, hogy tényleg hallgatnak a beérkezett véleményekre és szeretjük, mert különösebb anyagi ráfordítás nélkül, mindenkihez eljuthatnak vele. A Városházában véleményezésre közzétett tervek híre csak egy szűk réteghez jut el, akiknek egy még szűkebb része megy is el megtekinteni a kifüggesztett jövőképeket. Az interneten több, és vegyesebb összetételű egrit érnek el vele, ami mindenképp csak előnyére válhat egy átfogó kép nyerésére adott esetben a helyi sportéletről.  Mindenkit buzdítunk ezért a kitöltésre, ami kb. egy percet vesz mindössze igénybe! (A hírt a Szeretlek Eger! Facebook csoporttól lestük el fél szemmel.)