Skip to main content
Kereskedelem

Keressük Eger dohányboltjait

By 2013. május 28.4 hozzászólás

Többé-kevésbé valószínűleg mindenki előtt ismert a Nemzeti Dohányboltok fogalma, gondoljuk ezt abból, hogy még az olyan jámbor nemdohányzóknak és politika iránt közömböseknek is nehéz volt kimaradni belőle, mint amilyenek mi vagyunk. Minket is érdekel persze azért ez-az a témából: arra a kérdésünkre, hogy miként fognak kinézni a valóságban ezek az üzletek, első kézből megkaptuk a választ, érdeklődők bökhetnek tovább – így. Azt viszont mindmáig nem tudjuk, hogy hol lesznek ezek az üzletek Egeren belül, eddig mindössze három pontról tudunk, egy a nemrégiben feldarabolódott felsővárosi Coop-ban, egy a vasútállomás mellett a Mátyás király úton, egy pedig a plázában, igaz, ez utóbbit csak onnan tudjuk, hogy a bevásárlóközpont hirdetésben keresett ilyen tevékenységre jogosult emberkéket. Ettől a háromtól nyilván jóval több dohánybolt várható Egerbe (elvileg 29 darab), így össznépi adatgyűjtést tartanánk, aki a városban járva véletlen belebotlott egy leendő Nemzeti Dohánybolt helyébe, az alább megadhatja a trafik címét, akár utca-házszám formátumban, vagy ha ezt nem tudja, akár körülírva is.

[break] [two_two]

Itt lesz:

[contact-form-7 id=”13288″ title=”Nemzeti Dohányboltok”] [warning]Állítólag némely böngésző nem jelzi, hogy sikeres volt a beküldés, de ne hagyjuk becsapni magunkat, valójában mindent megkapunk! :)  [/warning] [/two_two] [two_two]

Ilyen lesz:

nemzetidohanyboltbelso

[/two_two] [break]

Trafiktérkép eddig:Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Ágnes szerint:

  Vécsei völgy utca – Pázsit utca sarok

 • vendeg11 szerint:

  Elnézést,de az Tetemvár utca-Pázsit utca sarok.Nem vécsei völgy!

  • Sasi szerint:

   Igen, a Vécseyvölgy utca valóban Tetemvárként folytatódik később, és már ezen a szakaszon kereszteződik a Pázsit utcával, de megtaláltuk így is a beküldést, egyértelmű volt.