Skip to main content
Szabadidő

Ők költöznének Egerbe

By 2013. július 10.július 13th, 2013

Olvastad az Egri Csillagokat. Osztálykiránduláson végigkullogtál a vár kazamatáin. Azóta legalább egyszer voltál a Szépasszony-völgyben is. És azt hiszed, már mindent tudsz Egerről. Hát, Flóráék szerint korántsem…

De ha tényleg érdekel a város, ha fejest ugranál az egri fesztiválhangulatba, ha szívesen blogolsz és otthon vagy a közösségi médiában, ha szeretsz fotózni, videózni, tudsz bulizni, és nincs még programod a nyárra, akkor költözz egy hónapra Egerbe, és Flóráék megmutatják neked, mitől rezeltek be egykor a törökök!

Ami biztos: egy hónapig szállás kettőtöknek, nettó 150.000 forint költőpénz, ingyenes belépők a nyári programokra és meghívás a legjobb éttermekbe.

Fedezd fel, írd meg, fotózd le a várost! Mert Eger a te történeted, ezen a nyáron is!

 

Alighanem a nyár egyik legjobb állásajánlata olvasható fent, ezen sorokkal buzdította az ország fiataljait Eger, hogy költözzenek hozzánk egy hónapra, közben pedig vigyék jó hírünket az ismerőseiknek. Az elgondolás roppant egyszerű és egyre szélesebb körben alkalmazott: mivel a reklám hétköznapi emberektől származik, a nézők közelebbinek érzik magukhoz a feleket, mintegy hitelesebb lesz az egész. A hasonló kampányoknál valószínűleg a szereplő kiválasztása a legnagyobb feladat, ha szerencsésen választ a zsűri, akkor hátra is dőlhetnek és várhatják az alany sikeres szereplését, ha viszont pechje van a szakembereknek, akkor könnyen választhatnak olyan delikvenst, aki később megbosszulja magát: rossz irányba viheti el a kampányt és mivel folyton utasítgatni kell, hiteltelen lesz a reklám.  Eger felhívására több páros is jelentkezett, jelen cikkünkbe őket gyűjtöttük össze, legalábbis azokat, akiket megtaláltunk – a kampány hivatalos blogján sem szerepel ugyanis az összes pályázó ez azért vicces egy olyan kezdeményezésnél, ami elsősorban internetes megosztásról szól. Élő meghallgatás ma, vagyis július 10-én lesz Budapesten, a nyertes július 20. és augusztus 20. között ismerkedhet majd meg a város lehetőségeivel. Személyes kedvencünkről mindmáig nem tudtunk dönteni, szívünk szerint összegyúrnánk a hatodik páros stílusát a második pár romantikájával, hogy megalkossuk a nekünk tökéletes ideköltözőket.

1. Molnár Emma és Paár Tamás

2. Kertész Tünde és Baranyi Olivér

3. Pál Vera és Hatvanger Zoltán

4. Hegymegi Linda és Dóri

5. Kárpáti László és Ádám

6. Horváth Ders és Kata

7. Ruzsa Dénes és párja