Skip to main content
Kereskedelem

JYSK nyílik a Felsővárosban

By 2013. augusztus 27.augusztus 28th, 20132 hozzászólás

Visszatérő jelleggel hírt szoktunk adni az Egerben újonnan nyíló nagyobb üzletekről, ezen szokásunk kapcsán keresett fel minket egyik kedves olvasónk, Robi, hogy talált egy egri álláshirdetést a JYSK áruháztól. Utánanéztünk és valóban, az ütemesen terjeszkedő lánc nálunk tervezi megnyitni egy újabb egységét.

A lakberendezési áruház mára szinte minden népesebb városban megtalálható már, Heves megyéből Hatvanban és Gyöngyösön is vásárolhatunk például benne. Időszerű volt hát az egri jelenléte, már csak azért is, mert a Domus megszűnése óta, az OBI-n kívül városunkban elvétve találhattunk lakberendezési termékekkel foglalkozó üzletet. Most változni látszik a helyzet, a plázába tavaly beköltözött Stile Interio lakberendezési bolt után idén két azonos profilú üzlet is nyílik: egyik szeptember 9-én, a Lagadrimi lakberendezés lesz az Érsek utcán, másik pedig a már említett JYSK. Ez utóbbi áruház a még 2008-ban országosan bezárt Interfruct helyén (Cifrakapu utca 164.) nyílik meg, a tervek szerint november 7-én.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • laport szerint:

    Na, ez jó. Viszont az nem Cifrakapu u. 2, hanem a vége, 160 talán.

    • Sasi szerint:

      Tényleg, 164-et találtam az interneten, akkor rosszul tudják a JYSK-nél, mert a hirdetésükben és a levelükben is a 2-es házszámot adták meg. És azt, hogy az Interfruct helyén, ez a rész legalább stimmel. Mindegy, javítottam, köszönöm, hogy szóltál!