Skip to main content
A nagy kocsmatúraEgyéb, blog

A nagy kocsmatúra

By 2013. október 4.november 22nd, 2013

Két főiskolás fáradtságot nem ismerve vág neki a nagy útnak, hogy feltérképezzék és megismerjék Eger kocsmáit. Túrájuk miértje a csillapíthatatlan tudásvágy, ami még a kénytelen sörfogyasztás gyötrelmeit is feledtetni tudja velük.

Új cikksorozat indul a blogon, A nagy kocsmatúra címmel. Nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, hogy a kellemest akár össze is lehet kötni a hasznossal, ötletünket a példaképnek tekintett Kocsmablogtól és Szegedi kocsmák blogtól vettük kölcsön. A lényeg mindössze annyi, hogy dokumentáljuk a meglátogatott egri kocsmákat, bízva benne, hogy előbb-utóbb egy egész kis pofás adatbázisunk lesz így a város talponállóiból – mert az meg ugye mindig jól jön, ha van az embernek egy ilyenje.

A bejegyzések ugyan egy-egy apró kritikát is tartalmaznak, elsődleges céljuk mégis pusztán a megismertetés. A cikkek minden hét péntek reggelén jelennek meg, ám tartalmuk miatt nem lesznek láthatóak a főoldalon. Érthető talán a félelmünk, miszerint nem szeretnénk az egész blogot elvinni a kocsmák irányába, ám érdeklődőknek üzenjük, hogy azért nincs nagy baj, körülbelül ezer és fél úton hozzájuthatnak majd a cikkekhez. Például a kezdőoldal Kategóriák fülén-, a főmenü ide hivatkozó pontján-, a sorozat saját aloldalán-, vagy éppen a facebook megosztásokon keresztül.

Nem szaporítanánk a szót, az első két állomás már fel is van töltve, úgyhogy kocsmatúrára fel és éljen a sör!