Skip to main content
Kereskedelem

Az ország legjobb éttermei közt a Zsálya

By 2013. október 10.

Megjelent a  Gault&Millau Magyarország 2014-es Kalauza, melyben idén is sorra vették az ország legjobb vendéglátóhelyeit. Éttermek tekintetében ez 398 darabot jelentett, ezekből került be az egri Zsálya a legjobbak közé.

A gomijo.hu weboldalon részletesen is elolvasható minden apróság, valamint maga a Kalauz is megrendelhető, mi most csak az Egert érintő lényeget emelnénk ki a minőségi vendéglátóhelyeket felsorakoztató listából. Ja, meg viszonyításképp az ország három legjobbjának számító éttermét, melyek 17 ponttal kerültek idén a lista elejére, ők amúgy egységesen a fővárosból jöttek, név szerint pedig a Costes, az Onyx és a ZONA Bisztró voltak. A mi Zsálya Bisztrónk, tőlük magyarosabb nevével 11 pontot szerzett.

Zsálya Bisztró

Zsálya Bisztró

Egerből még három másik éttermet is górcső alá vettek, melyek ugyan nem jutottak be az élmezőnybe, de panaszra azért nem lehet okuk. Ők a Hotel Egerhez tartozó Fehérszarvas Vadásztanya (9 pont), a Macok Bisztró és Borbár (8 pont), valamint a Servita udvarház (8 pont) voltak. Hogy látványosabb legyen, alább fotókat is mutatunk róluk:

Fehérszarvas Vadásztanya

Fehérszarvas Vadásztanya

Macok Bisztró és Borbár

Macok Bisztró és Borbár

 

Servita Udvarház

Servita Udvarház