Skip to main content
Szabadidő

Egri csillagok képregény

By 2013. október 10.

Az Egri csillagokat jó eséllyel a legtöbben elolvasták könyv formájában, és sokan valószínűleg a belőle forgatott filmet is látták már. Ám de mi van a képregénnyel?! Mert, hogy ilyen változat is készült ám a Nagy könyvből!

[twocol_one]

Még a jelképes számú olvasóink közül is biztosak vagyunk benne, hogy van, aki pontosan tudja, miről beszélünk, sőt, esetleg nem csak, hogy olvasta Gárdonyi regényének a rajzolt változatát, de esetleg meg is van neki otthon. Ámde abban is biztosak vagyunk, hogy a többség még csak nem is hallott róla, hogy létezik ilyen, pedig az 1959-es első kiadása után napjainkban, 2010-ben is megjelent egy újabb füzetke belőle. Ez utóbbi kiadás előjegyezhető az Anima könyvesboltban, vagy fénymásolt és 2000-es kiadásban a Bródy Sándor könyvtárból is kikölcsönözhető.

Aki érdeklődik ugyan, de nem igényli a kézbefoghatóságot, annak mi is kínálunk egy változatot: a cikkben látható első lap fotójára kattintva elolvasható és letölthető a képregény régi, még besárgult lapos változata. Külön hangulatos dolog ilyet olvasni a legmodernebb táblagépeken, úgyhogy külön ajánljuk a letöltést annak is, aki bír ilyen készülékkel :)

[/twocol_one] [twocol_one_last]

egricsillagokkepregeny

[/twocol_one_last] [hr]