Skip to main content
Szabadidő

Otthonról is bejárható a Kepes kiállítása

By 2013. október 31.3 hozzászólás

Gyakorlatilag elmondható, hogy rajongunk az Art Project-ért, ez a Google-nek a virtuális múzeumbejárást jelenti, melyben kis hazánkból is szerepel már négy budapesti kiállítótér. A szolgáltatás annyit tesz, hogy otthonról is körbejárhatóak a múzeumok – szerencsésebb esetben panorámaképekkel együtt, kevésbé szerencsés esetben pedig „csak” a kiállított tárgyak megtekinthetőségével.

Ezen rajongásunk miatt kaptuk fel a fejünket a Kepes Központ megosztására, amiben Szűcs Attila Still Light című kiállításának virtuális körbebóklászására invitálták a nagyérdeműt. Ez esetben sajnos műleírások nélkül csak panorámaképekkel, de már az is elég, ha meg látunk valami érdekeset, akkor azt hétfőtől-szombatig: 10-18-ig és vasárnap: 10-16-ig közelebbről is megnézhetjük magunknak a Széchenyi utca 16. szám alatt. A kiállításról tőlünk némiképp hozzáértőbb emberek leírásait ajánlanánk inkább, egyszer Dr. Farkas Andrásét, másszor pedig a Népszabadságét. Ja és persze ajánljuk a bejegyzésünk lényegét is, a virtuális túra elvileg a szöveg alatt is megjelenik, de biztos, ami biztos alapon inkább a kiállító honlapjára is adunk egy linket érte.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

 • Gabriella szerint:

  Most,azt írd meg,hogy tudok bemenni az előtérből más helységbe,mert már szédülök a sok forgástól. Szerettem volna Polgármester lenni,de valaki nem engedte,hiába próbálkoztam sehogy nem tudtam elfogadtatni magam.

  • Sasi szerint:

   Elméletileg a kép bal alsó sarkában lennie kéne egy kis térképnek, rajta több fehér pöttyel. Azokra a pöttyökre egy-egy viszonylag határozott bökéssel lehet eljutni más termekbe :)

 • Gabriella szerint:

  sikerült köszi.