Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Rózsakert

By 2013. november 8.november 17th, 2022One Comment

Túl korán érkeztünk a lajosvárosi Galagonyás és Mátyás király utak kereszteződésében álló Rózsakert sörözőhöz, mely hiába volt nyitva, november elején még csak erősen félkész állapotát mutatta nekünk.

A söröző helyén pár éve azonos névvel egy cukrászda és kávézó működött, az utána bezárt és a kis ideig üresen álló vendéglátóhelyből így született meg mostanra a talponálló. Nehéz értékelni egy ilyen helyet, pontozásnál a belteret például igyekeztünk jövőbeli formájában elképzelni, a lényeget mindenesetre le tudjuk azért írni belőle. A Rózsakert összesen négy belső helyiséggel rendelkezik, ezek közül az elsőben van a pult – erről sajnos nincs fotónk, mindenesetre pár sört képzeljünk el rajta és sok üres poharat, egyszóval egy, a környezetéhez illően még berendezetlen pontot. A pult előtt már volt pár asztal, másik két szobában is találtunk kanapékat pár asztallal és fotellel, az utolsó szoba viszont teljesen üres volt. Ha egyszer elkészül, nem ígérkezik egyébként rossz kezdeményezésnek, mivel közvetlenül a négysávos mellett van, sokaknak útba eshet és méretei miatt könnyedén be is tudja majd fogadni ezeket a betérő vendégeket.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

4

2

5

3

Korsó Arany Ászok 200,-

Sasi

3

3

2

4

Átlag pontszám: 3,3

rozsakert

DSC_0417 DSC_0418 DSC_0419 DSC_0420

+ utólag készült képek

DSC_0047 DSC_0048

A WC is érdekel

Szólj hozzá! One Comment

  • Szilágyi József (Facebook) szerint:

    Szépen felújították, ennek csak örülni tudok, hogy mennyire lesz látogatott? Én már kezdettől talponállóként, közönségesebb nevén kocsmaként ismertem, akkoriban népes fogyasztó közönsége volt. Lehet, hogy a mostani gépjárműsített, antinikotinista világban már nem tudja produkálni? Szurkolok, hogy tudja. ;-)