Skip to main content
Fejlesztés

Új tetőt kapott a vasútállomás

By 2013. december 12.4 hozzászólás

Megelőlegezett karácsonyi ajándékként új tetőt kapott a vasútállomás épülete. A munka novemberben kezdődött, majd december elejére be is fejeződött. Még egy kiadós átfestés, illetve szemétszedés kéne és teljesen rendben is lenne az állomás, hát a környékének már inkább egy csodára lenne szüksége az elfogadható megjelenéshez, de azt most hagyjuk.

vasutallomasmost

Új tetővel

vasutallomasregen

Régi tetővel

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Én még egy fedett peront is eltudnék képzelni , ami a maikor elvárásainak egy minimum tartozéka egy megyeszékhely vasútállomásának .A környezete meg felháborító mikor Eger stratégiája az idegenforgalomra épül és az idelátogatót ez a környezet fogadja .Az első benyomások meg mindig meghatározó mély nyomot hagynak mindenkiben .Legalább már az autóbusz pályaudvar melletti lépcsősor hosszú évek után elkészült .

  • Egriember szerint:

   Az örök elégedetlenek… Nézzük úgy, hogy végre nem ázik be, és nem otromba, vacak palatető van rajta… Ez lehet az első lépés. Egerben is van egyébként fedett váró, 3 aktív vágány mellett felesleges ennél több, meg lehet várni a vonatot az állomásépületnél, ha esik az eső, én így szoktam. Egy magyar vasútállomástól nem tudom, mit vár a kedves Scheffer Úr, a vonatok is mocskosak, az állomások is randák, ez már csak így van a MÁV-nál, de azért innen Egerből talán ne váltsuk meg a világot… Örüljünk egy új tetőnek is – ez sokkal jobb hozzáállás. Nem gondolja?

   • Pista szerint:

    Igen ám, de azért az, hogy mindenki a sárban battyog aki a népkert felé akar menni, vagy az poszt apokaliptikus látványú OMW felőli lerombolt gyároldal tényleg felháborító. Legalább a 50-60 éves macskaköves busz megállós részt tehetnék rendbe, vagy egy informáló táblát kihelyezhetnének az állomásra, hogy melyik irányban van a busz, meg egyebek. A fedett peron szerintem nagyon is jó ötlet.

    • Pista szerint:

     Sőt, az Eger PU. felirat is ocsmány, rozsdásodik. Nem tudom látta-e közületek, hogy hogy nézett ki a régi vasútállomás itt Egerben? Még szökőkút és virágok is voltak az oldalában! Most meg mini keleti pályaudvar csövesekkel, vidéki bidámbidámokkal