Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Ostrom eszpresszó

By 2013. december 13.december 7th, 20222 hozzászólás

Frissítés: Az eszpresszó 2016-ban fagyizóvá alakult.


A Bástya utca kezdeténél, Gárdonyi háza alatt gyönyörű kilátás nyílik a városra, egy autós pihenő mellett az Ostrom eszpresszó is ezt az adottságot  igyekszik kihasználni.

Még rögtön az utcán egy aránylag nagyméretű terasz fogad minket, ahová kiülve már-már meghatódottságig fajulnak a dolgok – lábunk alatt a város, mellettünk pár méterre a vár, a távolban pedig a Hajdúhegy házai sorakoznak, hát ezt hívjuk mi igazi panorámának söriváshoz. Szánalmat keltő siránkozás közepette, de végül csak ott kellett hagynunk a teraszt, hogy megnézhessük a belső tereket is, amikben szintén nem csalódtunk. Igényes berendezés, csocsó, és hatalmas ablak a városra. Először azt hittük, hogy a csocsó szoba falára festett egri vár lesz a kedvenc díszítő elemünk, de aztán a mosdó meglátogatásával módosult a véleményünk: a férfiaknak szóló oldalt egy lovag, a hölgyekét pedig egy tekintélyes mellméretű királylány volt hivatott jelezni. Távozáskor majd’ megszakadt a szívünk a magányos terasz láttán, ha nem kellett volna továbbállnunk, biztosan visszaülünk még egy sörre, megszerettük a helyet.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

3

1

3

5

Korsó Soproni 330,-

Sasi

4

3

4

4

Átlag pontszám: 3,4

ostrom

DSC_0377 DSC_0378 DSC_0379 DSC_0381 DSC_0383A WC is érdekel

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Gabriella szerint:

    nagyon sokat számít,hogy fogyasztás közben a vendég mit lát és hall,a zenére gondolok.Nyáron én is meglátogatom mert tetszik,de az illemhely dekorációja egy kicsit harsány,legalábbis nekem.pedig szeretem az egyedi megoldásokat.

  • Tamás szerint:

    R.I.P.