Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Patronus

By 2013. december 20.október 20th, 2022One Comment

Frissítés: 2021. szeptember 12.

A hely Patronus néven működik. Ez a vendéglátóhely a Céhmesterek udvarából költözött ide. Nézd meg az előző helyszínt is!

A fotók a hely facebook oldaláról származnak.


Nem egyszerű az Almagyar utcai Lámpás története, a környéken csak úgy jönnek-mennek a kocsmák, Három grácia, Tüzesvíz, Tűzkerék, Sin, és ki tudja, mik voltak még, amik megpróbálkoztak az életben maradással, mindenesetre ottjártunkkor már csak a Lámpást találtuk meg közülük. Őt is a Három grácia helyén, előtte a szomszédos épületben működött ugyanilyen név alatt, a még korábbi Sin Bár helyén. Értjük.

A maga szedett-vetettségében és enyhe romosságában kellemes hely egyébként a söröző, egyet hiányoltunk belőle nagyon, hogy hiába szól a fiatalokhoz, nincs benne wifi. Cserében van viszont csocsó, na meg választék úgy italokból, mint ülőhelyekből – utóbbiból a kanapétól a szocreál bútorokon át a hagyományos székekig gyakorlatilag mindent megtalálhatunk. Az árak elfogadhatóak, bár nem olcsóak, üveg Borsodinkat 310 forintért kértük ki. A viharos múlt a mosdón látszik meg talán a leginkább, a tagekkel összerondított mennyezet valószínűleg még az aktívan koncertes időszakaiból maradt meg az épületnek, ettől függetlenül aránylag tiszta volt, tehát ezzel a résszel nem volt gond. A Lámpás legnagyobb erőssége a terasza, mely kicsi ugyan, de nagyon hangulatos. Négy oldalából három a környező épületek falait jelenti, a maradék egy pedig egy vas kerítést. Ezen keresztül a kilátás közvetlenül egy buszmegállóra irányul, buszmániások előnyben.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

3

2

4

2

Üveg Borsodi 310,-

Sasi

3

3

3

3

Átlag pontszám: 2,9

lampas

385735_284066535013234_2063616237_n

A képet a Lámpás facebook oldaláról kölcsönözzük

DSC_0606

Ezt már mi csináltuk, látszik is rajta :(

A WC is érdekel

Szólj hozzá! One Comment