Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Canada Drink bár

By 2013. december 27.október 20th, 20222 hozzászólás

A kertvárosias Kolozsvári utcán járva aligha számítana egy kocsmára az ember fia, ám csak szemfülesnek kell lenni és pozitív meglepetés érhet minket. A Canada Drink bárt egy környezetébe aligha illő, kétemeletes társasház földszintjén találtuk meg.

Megközelítve az épületet rögtön egy terasz fogadott minket, rajta négy asztallal, összesen tizenhat férőhellyel. Békés környékről van szó, így mindenképp pihentető lehet a kinti ücsörgés, ám mi inkább bementünk és megnéztük, hogy mit rejt az épület. Belépve viszonylag tágas vendégtérben találtuk magunkat, elől egy csocsóval, középen egy biliárddal, hátul pedig a bárpulttal. Ez utóbbi a székek számából ítélve hét vendéget tud kiszolgálni, a fal melletti három box pedig összesen tizennyolcat. A Canada itt viszont még nem ér véget, van egy hátsó szobája is, benne egy kényelmesnél is kényelmesebb sarokkanapéval, mely tagadhatatlanul kopott ugyan, de a célnak tökéletesen megfelel. A hely mosdója jól felszerelt és tiszta, valahogy ilyennek képzelünk el egy külvárosi kocsmát az álmainkban. Az már csak hab volt a tortárra, hogy a kifizetett fél liter helyett figyelmen kívül hagyták a kis festett vonalat és tele kaptuk a korsónkat.

 

Beltér

Közönség

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

5

5

5

5

Korsó Borsodi 250,-

Sasi

4

4

5

5

Átlag pontszám: 4,8

DSC_0350

DSC_0342 DSC_0343 DSC_0344 DSC_0345 DSC_0346 DSC_0349A WC is érdekel

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Péter szerint:

    Ha már alsóváros akkor majd a Sorompót is írjátok fel a látogatási listátokra. Most néztem,voltam már itt néhányszor,de csak a kritikátokban szembesültem a ténnyel,hogy tartozik hozzá plusz egy vendég szoba :D No fene…

    • Sasi szerint:

      Örülünk, ha tudtunk újat mutatni vele :) A Sorompón pedig már túl vagyunk, tél végén jelenik majd meg azt hiszem.