Skip to main content
Közlekedés

Már állnak az új buszvárók

By 2014. január 12.10 hozzászólás

Alapból is szerettük az ötletet, hogy bővítsék a fedett buszvárók számát, de ezen felül külön nagy pacsi annak, aki helyszínre is szabta őket. Képünkkel ellenkezőleg a Nagyváradi út melletti megálló hétköznapokon általában csordultig telik a környék iskolásaival, így kerülhetett most oda minden bizonnyal a város legszélesebb helyi járatos pavilonja.

DSC_4271

Szólj hozzá! 10 hozzászólás

 • Jön a választás gyorsulnak az események , de ennek most a polgárok a nyertesei így dicséretes ez a gyorsaság

 • Aki ezeket a buszvárónak nevezett nyitott üveg tákolmányokat tervezte, legyártatta, azt állítanám be egy óra hosszára amikor esik az eső, hózápor van és fúj a szél.

 • Sajnos az ilyen buszvárónak nevezett építmény , nagyon sok városra jellemző . A tervezők a kivitelezők, s a város atyák kocsival járnak , így nem is fagyoskodnak .

 • (Facebook) szerint:

  Most tényleg azért nem tudunk örülni az új buszmegállóknak, mert szélsőséges időjárásban nem védenek tökéletesen addig a pár percig, amíg megjön a busz?! :)

 • Több a semminél de valóban nem véd semmitől sem a naphőjétől sem a széltől sem az esőtől , akkor meg mi a funkciója buszmegálló ????

 • (Facebook) szerint:

  Az a funkciója, hogy kényelmesebbé tegye azt a várakozást, ami már magában is egy kényelmi szolgáltatásra történik… :) Le lehet ülni bennük és ha csak nem valami rendkívül rossz idő van, akkor minden felsorolt elemtől védenek (kivéve helyhiány miatt a képen látható megálló a széltől, mert annak nincs oldal-, csak hátfala). Megvan az az áldásos helyzetünk, hogy relatíve gyorsan követik egymást a buszaink, ezért használnak „csak” ilyen várókat. Kb. a gazdagabb világ összes városában. Mindenen lehet elégedetlenkedni és még másnak sem ártunk vele, csak sokkal szomorúbbak lesznek tőle a napok.

 • Oké itt csak az zavarja az embereket hogy készültek kerékpártárolók az Érsekkerti teljesen használhatatlan , a városban a piackörnyéki csúnya otromba , nem felel meg a funkciójának mivel különböző kerékpárok vannak , .A padok megint elég szerencsétlenre sikerültek a piac mellett a virágágyások körül puhafából egy olyan helyen ahol állandóan locsolva lesznek Erre az volt a válasz térbútorok . A buszmegállók esetében felmondásra került a szerződés pont az állapotuk és a funkcióban való alkalmatlanságuk miatt . Annak nyilván örülni kell ha valamit rendbe hoznak kijavítanak vagy újat építenek , de funkciójában nem lettek alkalmasabbak szebbek sem mert nem változott a kivitelük .Még az lett ígérve hogy rongálások esetén rögtön javítják és rendszeresen lesznek takarítva . Ez majd idővel bizonyítást fog nyerni , vagy nem majd meglátjuk .Mindenesetre történt valami változás ami nem csak a szűk belvárost érinti hanem a külső részeket is ez már önmagában pozitív .

 • Géza bácsi szerint:

  Ugyanekkorát építettek a Malom utcai megállóba a GMSZ oldalába.