Skip to main content
Kereskedelem

Vegyél szállodát!

By 2014. január 17.One Comment

Eredménytelenül zárult az egerszalóki négy csillag superior besorolású Saliris Resort hotel árverése, a komplexum első kikiáltásra 9 milliárd forintért kereste új gazdáját, de minimáláron már 6,3 milliárdért is hozzá lehetett volna jutni. Aki éppen most fújta le a port az otthon feleslegesen álló ennyi pénzéről, annak jó tudnia, hogy egyébként nem rossz vétel a szálloda, nem csak azért, mert nemzetközileg is jól ismert, hanem mert mostanra a saját lábán áll, mi több, már nyereséget is termel, csak az építésének zűrössége miatt kell gazdát cserélnie. Mielőtt bepakoljuk a kötegelt pénzt egy bőröndbe, azért ajánlunk róla egy linket, ide kattintva körbe is lehet nézni benne.

saliris

Ha nem szeretnénk ingázni, Egerben is vehetünk szállodát, igaz jóval kisebbet, ám cserében jóval olcsóbban is – a három és négy csillagos Hotel Korona mintegy 1,4 milliárd forintért várja gazdáját. Neki nincs sódombja, van viszont egy több mint 220 éves történelmi pincéje, ahol biztonságban tartható a vásárlásból megmaradt 7,6 milliárd forint.

korona

Az értékesítés ellenére egyébként mindkét szálloda gondtalanul éli életét, tehát ha magunkat vendégnek álcázva szeretnénk vásárlás előtt szétnézni bennük, akkor minden további nélkül megtehetjük.

Szólj hozzá! One Comment

  • (Facebook) szerint:

    Szálloda „szaurusz”. Építészetileg enyhén szólva sem illesztették bele a tájba, hatalmas tömegével uralja a környezetét. A derékszögű vonalzóval tervezett sematikus, szögletes, éles formája sem harmonizál a völgy dombjaival.