Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Mood Étterem és Kávézó

By 2014. január 24.szeptember 5th, 2022One Comment

Frissítés: 2022. szeptember 5.

Utolsó látogatásunk óta több változás is történt a helyen. A szomszédos üzlethelyiség összenyitásával először bővült a beltér, majd hamarosan teljesen fel is újították az egységet. A profil érdemben nem változott. Ma Mood Étterem és Kávézó néven üzemel, előtte néhány évig Csöpi Házként volt ismert.

Fotó: Csöpi Ház facebook oldal


Első látogatás: 2014. január 24.

A vendéglátóhely neve ekkor még Broadway kávézó volt.

Kocsmatúránk során az olyan „átmeneti” helyeket is felkerestük, mint a Széchenyi utcai Broadway (vagy cégére szerint B’way), aminek a fő profilja ugyan kávézó, de mivel sörrel már több embert láttunk a teraszán ülni, mint kávéval, így betértünk mi is egy-egy folyékony kenyérre.

Bent azt kaptuk, amit vártunk, elhelyezkedésének megfelelő minőség és színvonal fogadott, összesen három vendégtérrel. Az elsőben van a pult, egy nagyképernyős TV és ablakok – ez utóbbit csak azért fontos kiemelni, mert a vendéglátóhely belsejében már nincsenek ilyenek. Ahogy fény sem, ez ízlés kérdése, hogy előny, vagy hátrány, ha a fényképhez kevés is volt, a szemnek azért elégnek bizonyult ennyi világosság, úgyhogy nekünk nem volt vele különösebb bajunk. A másik két terem különböző típusú asztalokkal várja a vendégeket. A kiszolgálás kedves és borravalóhoz kötött, vagyis nem kötött, de tetszik-nem tetszik, asztalhoz hozzák a rendelt lőtyit, aztán ezt meg már kénytelen az ember akkor honorálni a fizetésnél. Üveges Soproninkat egyébként 370 forintért kaptuk meg, nyilván nem a legolcsóbb, de első ránézésre magasabb árra számítottunk, úgyhogy összességében boldogok voltunk miatta. A mosdóról csak szépet és jót lehet mondani, mint ahogy a sétálóutcára kihelyezett teraszról-, meg úgy általában az egész helyről is, szerettük.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

4

4

5

5

Üveg Soproni 370,-

Sasi

5

4

4

5

Erika

5

4

4

5

Átlag pontszám: 4,5

DSC_0529

DSC_0519 DSC_0520 DSC_0521 DSC_0522 DSC_0523 DSC_0524 DSC_0525 DSC_0527A WC is érdekel

 

Szólj hozzá! One Comment

  • Gabriella szerint:

    A borravaló nem kötelező, ami viszont igen, az az elfogyasztott étel-ital kifizetése.Vannak olyan, főleg éttermek,ahol a számlában bele van kalkulálva,de azt fel kell tüntetni,hogy a vendég tudjon róla.Sajnos a legtöbb esetben,(ez sokszor a vendég hibája is ) csak a végösszegre figyelnek és a felszolgáló meg nem tájékoztat,hogy neki már nem kell borravalót adni.Miért is szólna ! boldogan elkönyveli,hogy ma megint milyen jó napja volt,hány „ostoba ” vendég fordult meg az időszaka alt.Ezért a számlát alaposan meg kell nézni, és bármilyen kellemetlen szóvá kell tenni.Talán,Egerben ettől nem kell félni sem a hazai, sem a turistavendégeknek.