Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Kaktusz Söröző és Vendéglő

By 2014. február 7.november 17th, 20223 hozzászólás

Frissítés: 2022. november 17.

Az évek során a söröző többször nevet váltott, a Nusi Büfé után működött Szikra Sörkert és Kisvendéglő-ként, illetve végül Kaktusz Söröző és Vendéglő-ként is. 2021-ben bezárt, az üzlethelyiségben pizzéria kezdte meg a működését.


Első látogatás: 2014. február 7. A söröző neve ekkor még Nusi Büfé volt.

Nusi büféje a vasútállomáshoz vezető út (egriek által csak Vasút utcának becézett út – bocs), illetve a Mátyás király út kereszteződésén található. A neve közel szörnyű, az elhelyezkedése viszont annál kedvezőbb, nem csak a vonathoz igyekvőknek szolgál tökéletes helyszínként egy kávéhoz, vagy sörhöz, hanem a buszukra váróknak is, mivel a bejárattól pár lépésre található egy helyi járatos megálló.

Maga a kocsma két aprócska térből áll, egyik, amiben a pult van, egy viszonylag igényes, több szögből bekamerázott helyiség, a másik pedig egy hátsó „terem”, ami ottjártunkkor felújításra való tekintettel el volt kerítve. Ez mondjuk rá is fért, már hogy a felújítás, korábbi látogatásunk során ugyanis ebben a helyiségben osztoztunk a sörönkün egy kifejlett kaszás pókkal – ha más nem is történt, egy tisztasági festéssel már bőven megelégednénk így a szoba terén. Az első helyiséggel nincs gond, egy televízió igyekszik elszórakoztatni a vendégeket a sarokban, és mondjuk ennyi, de kinek kell több, ha az egyik ablak közvetlenül a szomszédos buszmegállóra néz?! A vendégek felemások, az induló vonatja előtt egy kávét megivó egyetemista pont úgy megjelenik a pult mellett, mint a törzsvendégnek számító, hát, némiképp talán nehezebb sorsú ember. A kiszolgálással semmi gond sem volt, üveges Borsodinkat pedig 280,- forintért kaptuk meg, ami bőven átlagosnak mondható ár volt.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

2

2

3

3

Üveg Borsodi 280,-

Sasi

3

2

3

2

Átlag pontszám: 2,5

 

nusi

DSC_0611 DSC_0612 DSC_0613 DSC_0614

A WC is érdekel

 

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Vincze Szabolcs (Facebook) szerint:

    Engem egyszer itt raboltak ki, GBH-t csempésztek a sörömbe, majd a pénztárcám teljes tartalmát elvették.

  • latyi szerint:

    A Vasút utcát tényleg Vasút utcának hívják, nem csak becenév.

  • bobtyuh szerint:

    ne felejtsük el hogy tulaj váltás történt és sok mindenben másabb ez a hely mint annak idején!Az elmúlt 1 évben rengeteg újjítás történt és még fog is!!!!