Skip to main content
Fejlesztés

Ismét felfedezheted a megújuló várat

By 2014. február 10.február 12th, 20144 hozzászólás

Lassan rászokunk, hogy a vár minden híréről kétszer számolunk be – a múzeum felújításáról írtunk egyszer itt, majd közvetlenül utána itt, magukat a munkákat pedig itt mutattuk be először, igaz ez utóbbinál nem mi voltunk ennyire ügyesek, hanem nekünk is ajánlották a honlapot.

Most egy újabb erről szóló weboldal debütált, amit megint megmutatunk, hiába szól ugyanis már egy megírt témáról, mi oda és vissza vagyunk tőle. Kétszer. Maga a weboldal nem nagy szám, egy (még?) szegényes galéria, a munkákhoz kapcsolódó hírek, illetve a felújítás során megvalósuló projektelemek bemutatása található meg rajta, de a célnak tökéletesen megfelel minden. Nagyobb rajongásunkat viszont inkább azzal érdemelte ki, hogy 2014-et írva, valahogy így képzelné el az ember egy nagyberuházás kíséretét. Nem fogunk eltérni a tárgytól, de ilyenkor nyilván a belvárosi rehabilitáció miatt duzzogunk, ami hiába jelent történelmi beavatkozást Eger életében, végül csak nem kapott egészen mostanáig sem külön weboldalt magának. Vagyis hát nálunk kapott, de menőbb lenne, ha a város csinált volna egy hasonlót. ((Jav.: Menőbb a dolog, mégis van saját oldala, IDE KELL KATTINTANI érte))Úgyhogy le a kalappal a www.megujul.egrivar.hu megvalósítója előtt, érdeklődők a linkre kattintva már mehetnek is tovább az oldalra.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • laport szerint:

  Valamelyik nap vettem észre, hogy a Dobó bástya alatti parkoló bejárata mellől eltűnt a lakókocsi, ami a parkolóőr bódéja volt. Gondolom megszüntették a parkolót. Ha jól sejtem, innen indul majd a várfalsétány, illetve ahogy olvasom egy teret is kialakítanak itt.

  • Sasi szerint:

   Igen, tényleg innen indul majd, látványtervek alapján közvetlenül a 30-as számú épület mellől. De a parkoló valószínűleg ugyanúgy megmarad, csak max annyit alakítanak át rajta, hogy rendezvényeknek is helyet tudjon adni. Mindenesetre kíváncsian várjuk, bármit is csináljanak, mert jelenleg nem túl szép rész az ott a vár tövében

 • Anett szerint:

  Tisztelt szerkesztők!
  A belváros rehabilitációhoz készült honlap, bár való igaz, hogy nem kapott akkora nyilvánosságot mint a vár projektoldala. (ezen igyekszünk javítani) Ezúton szeretném a figyelmükbe ajánlani a belváros minden kisebb-nagyobb megmozdulását bemutató oldalt.
  http://mediaeger.hu/belvaros/
  Emellett a TV Eger honlapján hetente több alkalommal foglalkozunk a témával híradós riportok és stúdióbeszélgetések formájában. http://www.tveger.hu
  És félreértés ne essék; nem kioktatás akart lenni, csak helyesbítés.
  Várjuk az építő kritikákat is, hiszen az a célunk, hogy minél részletesebben informáljuk a város lakosságát.

  • Sasi szerint:

   Kedves Anett, megkövetjük Önöket, és csak ámulunk-bámulunk a belvárosi rehabilitáció oldalán. Kicsit megismerkedünk vele mi is, aztán ezt is közzétesszük, köszönjük, hogy megmutatta!