Skip to main content
Szabadidő

A belvárosi rehabilitációnak is van aloldala

By 2014. február 12.3 hozzászólás

Puffogtunk nemrég a vár felújítását bemutató weboldalon, vagyis magát az oldalt szerettük, csak azt sérelmeztük közben, hogy miért nincs ilyen lapja a belvárosi rehabilitációnak is. Hozzászólásban kaptuk, hogy mégis van neki ilyen, úgyhogy ezennel kérünk sűrű elnézést mindenkitől a tévedésünkért, és ezzel a lendülettel ugorjunk is neki akkor a mediaeger.hu/belvaros -nak.

belvrehab

Megint a bajunkat emeltük ki előre, azért teszünk mindig így, hogy a cikket már pozitív benyomással lehessen elhagyni. Az egyetlen, ám annál nagyobb fájdalmunk, hogy megközelítőleg valószínűleg senki nem tud a honlap létezéséről, legalábbis azok közül biztosan nem, akiknek szólna. Sejthető rólunk, hogy az egészségesnél valamivel azért többet foglalkozunk Egerrel a blog mögött, és még így sem hallottunk róla eddig soha – pedig relatíve elég sok ember szokott segíteni minket hírekkel, linkekkel, na meg a technikával is barátkozunk, így ha többnyire csak számítógépes programokkal is, de folyamatosan figyeljük az Egert érintő oldalak többségét – a hivatalosakat kiváltképp. Így például a Média Eger „Projektek” aloldalát is, ahol ipari mennyiségű dokumentum található a város különböző fejlesztéseiről, érdeklődőknek kincsesbánya, úgyhogy nekik ajánljuk ezúton is. A belvárosi rehabilitáció saját aloldala viszont nincs sehol, nem írnak róla-, nem utalnak rá- és nem reklámozzák sehol. Vagy ha megint tévedünk, akkor azt a reklámozást is olyan intenzitással csinálják, hogy még mi sem találkoztunk vele, hát akkor csoda-e, hogy a nép sem tud róla?! Pedig tudhatna, és akkor ezzel át is kanyarodunk a pozitív véleményünkre.

A weboldal külalakja nem nagy szám, nem tudjuk, mennyi idő lehetett összerakni és nem akarjuk megbántani a készítőjét, de amolyan pár óra alatt összedobott valaminek tűnik – persze tökéletesen elég is ez, fordítva mi sem valószínű, hogy bajlódtunk volna vele többet. És ami a legjobb, hogy minden megvan rajta, videóktól a projektelemek leírásán és a hírleveleken át (bár ezt idén még nem frissítették) a milliónyi képig, tényleg minden, ami a beruházáshoz kapcsolódik. Sőt, még más városok, hasonló projektjeinek honlapjait is megtalálhatjuk a „Kitekintés” fül alatt. Egy dolgot hiányolunk pusztán, hogy írott formában nem olvashatók el a hírek, ezen kívül viszont tényleg el vagyunk ragadtatva az oldaltól. Érdeklődők tessenek kattintani és megnézni, illetve megismerni a belvárosi rehabilitációnk hivatalos aloldalát itt.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

 • Anett szerint:

  Köszönjük a cikket, a kritikákat is, amiket igyekszünk felhasználni, hogy az oldal és a sok híradás elérje a célját.
  Nem vitatkozunk a leírt „bajokkal” ismerjük a gyenge pontokat. Épp ezért köszönjük, hogy előkerült a téma ezen a fórumon, mert nagyon fontosak a visszajelzések. Ezeknek köszönhetően tudunk talán valamit jobban csinálni.
  Tehát: köszönjük!

 • Gabriella szerint:

  jó olvasni ezt a ritkán írott ill kimondott két szót ” elnézést, tévedtünk” (tévedtem ) Példamutató magatartás.

 • eszem szerint:

  Mire volt jó ez a csere vagy olyanok mint a tesco – amit már megszoktunk hogy ott van – gyorsan elviszik máshová hadd keresse a TISZTELT- KEDVES vevó. Gondolom – gondolják mire gondolok .- Szent István rádió…..