Skip to main content
Szabadidő

Nem csak a legálfalon gyűlnek a graffitik

By 2014. február 13.

Mostanában írtunk róla, hogy egyre kevesebb helyen fehér már a legálfalként működő Bástya utcai gyalogos aluljáró fala, ám nem csak ott találhatunk igazi graffitiket a városban, hanem például a Rác hóstya Szalapart utcájának végén is.

A területre korábban három lakóparkot szántak, ezek közül a Fenstherm köszöni jól van, a Ráchegy építése félbemaradt és most az üres telkeket próbálják értékesíteni, a Premier lakókert pedig végképp bedőlt, az első ütemből maradt meg belőle két emeletnyi beton szerkezet. Erről találtunk minap egy képet, melyen jól látszik, hogy ha lakók nem is, graffitisek azért előszeretettel használják a társasház falait.

18580cf281de11e3a5ea0a7cffb7c5e1_8

V.D. fényképe az Instagramról

Lehet, hogy csak szeretnénk hinni, de némiképp talán jobban medrébe terelődött mostanra az egri graffitis élet, egyre több igényes festménnyel lehet ugyanis találkozni a város szélein és egyre kevesebb taggel a városon belül. Fura gyerekek persze mindig lesznek, akik egy frissen festett fal megjelölésétől érzik magukat a kollégiumuk keménylegényének, de minél erősebb a valódi graffiti jelenléte Egerben, annál kínosabb lesz tagelni, úgyhogy már csak ezért is hajrá!