Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Főnix söröző

By 2014. február 21.szeptember 27th, 2022One Comment

A Tizeshonvéd utcai Főnix sörözőnél hallomásból már tudtuk, hogy mire lehet számítanunk, aztán odabent valóban az fogadott, amit mondtak előtte: nagy volt, szép volt, modern volt.

Nem tudjuk, mennyien szokták látogatni a sörözőt, méreteiből adódóan mindenesetre az otthonául szolgáló utca lakosságát azért valószínűleg be tudja fogadni, ez viszont még csak az egyik sikere, a másik, hogy a széles választéknak hála ki is tudja szolgálni őket. Projektorával, televízióival nem igazán tudtunk olyan alkalmat elképzelni, amire ne lenne megfelelő a Főnix és amit a legjobban szerettünk benne, az az árfekvése, üveges Borsodinkat 265 forintért kaptuk meg, ez indokolatlanul kedvező ár volt a körülményekhez képest, mindenesetre nagyra értékeltük. A mosdó előtt csak úgy le a kalappal, mint maga a söröző előtt, papír kéztörlőjével és folyékony szappanával fájó szívvel tudtuk otthagyni, bár több helyen találkoznánk ilyen körülményekkel kocsmatúránk során.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

4

2

3

4

Üveg Borsodi 265,-

Sasi

5

3

3

5

Erika

4

3

3

4

Átlag pontszám: 3,6

fonixsorozo

DSC_0571 DSC_0572 DSC_0573 DSC_0575A WC is érdekel

 

Szólj hozzá! One Comment

  • Troll szerint:

    A Főnix egy nagy sz@r. Nézzetek meg jól, én többet nem jövök! Mert nincs egy normális sörük, ami 1 sörözőben szerintem fontos lenne, mert a zene gép csak másodlagos.