Skip to main content
Kereskedelem

Bérlőkre találtak az új belvárosi üzletek

By 2014. március 6.3 hozzászólás

Tavaly alakították át a Szent János utca 6-8 szám alatti orvosi rendelőt üzlethelyiségekké, a sétálóbelváros egyik legforgalmasabb pontján így 4 új bolt született. A turistaszezon közeledtével mostanra ezekből már három bérlőre is talált, a tetoválószalon, illetve a divatüzlet már működik, egy fagyizó pedig éppen most van kialakítás alatt. A negyedik üzletről is leszedték már a kiadást hirdető matricákat, ott mindenesetre még nem látszik mozgás a háttérben.

A boltok egészen szépen lettek összerakva, az utcafrontjukon teljes szélességben üvegezett kirakatból állnak, de a hátsó gazdasági bejárat mellett saját wc, illetve jelképes méretű iroda és raktár is tartozik hozzájuk. Az akadálymentesítés viszont sajnos nem lett megoldva, így csak két lépcsőfokon át juthatunk be vásárolni.

A 70 négyzetméteres üzlethelyiségek havi 300 000 forintért várták bérlőiket.

DSC_0628 DSC_0629397144_l_0

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Reméljük működő nyereséges vállalkozások lesznek , és néhány embernek családnak is tudnak munkát megélhetést biztosítani .

  • Béla szerint:

    Jöhetne már egy-két értelmesebb üzlet is Egerbe. Terranova pl. ha jól tudom nincsen Egerben, vagy egy második New Yorker is méltán népszerű lenne a belvárosban. Remélem nem még egy kinai gagyi költözik be ide is. Akár éttermet, vagy gyors kajáldát, kávézót, teaházat is nyithatnának az egyikben!

  • Szilágyi József (Facebook) szerint:

    Létük, vagy nem létük a turistáktól és a belvárost gyakrabban látogató fiataloktól, diákoktól függ. Ha már mint orvosi rendelő megszűnt, az idősebbek nem sűrűn járnak arra. :(