Skip to main content
Kereskedelem

Debütáltak az Eger kártya elfogadóhelyei

By 2014. március 18.3 hozzászólás

Előző cikkünkben írtunk róla, hogy szombattól igényelhető az egri Városkártya, azóta elérhetővé vált a varoskartya.eger.hu honlap is, így már böngészhetünk az elfogadóhelyek- és kedvezmények listájában.

A teljesség igénye nélkül válogattunk az egészen hosszú listából, mely legnagyobb örömünkre változatos kereskedőkből állt össze. A legbizarrabb szereplő kétségtelenül a Brinza és Társa Temetkezés, akik 10% kedvezményt nyújtanak teljes körű temetkezési szolgálgatás esetén a kártyatulajdonosoknak. Klassz. A legnagyobb csalódás a Bitskey uszoda volt nekünk, akik hétköznap délután háromig 1050 forint helyett 900 forintért kínálják jegyeiket a felnőtt kártyabirtokosoknak. Ez se túl sok, de a diákok (akikre pedig látványosan épít a kártya, mivel a főiskola hallgatói is jogosultak a megváltásra) nem kapnak kedvezményt. Kedvenc szereplőink voltak még az Egertej mintaboltok, akik 5% kedvezményt nyújtanak a 4 000 forint feletti vásárlás összegéből – ezzel gyakorlatilag egyetlen hétköznapi vásárló sem tud majd élni, ha csak nem még tőlünk is nagyobb egri kakaó-függő az illető és nem raktároz be ipari mennyiségben a mennyei lőtyiből. Furcsállottuk, hogy több szálloda és panzió is az elfogadóhelyek közt van, így 5-10%-kal olcsóbban szállhatunk meg, ha Egerben szeretnénk nyaralni. Jó hely egyébként a város, csak ajánlani tudjuk magunknak.

Bár úgy tűnhet, valójában azért nem bántani szeretnénk a kártyát, csak kiemeltük a viccesebb, vagy bizarrabb részeket belőle. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sok jó (bár jelképes mértékű) kedvezmény jár vele, amikkel könnyen visszaszerezhető a kártya áfával együtti 1270 Ft-os, vagy diákoknak és nyugdíjasoknak 635 Ft-os ára és utána már valódi megtakarítást nyerhetünk. Úgy pláne, hogy az érvényességi idő két év, na meg az elfogadóhelyek listája is folyamatosan bővül, így bízhatunk benne, hogy egyszer csak felbukkan a kedvenc kávézónk, vagy éttermünk is – ha esetleg még nincs a listán. Addig is kedvezményesen járhatunk fodrászhoz, vásárolhatunk ruhát, könyvet, bort, olcsóbban tankolhatunk, ehetünk, kávézhatunk, vagy éppen taxizhatunk. Az elfogadóhelyek listája ide kattintva böngészhető át.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás