Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Malom söröző

By 2014. április 11.szeptember 14th, 2022

A lakótelepi kocsmáknak általában jó hangulatuk szokott lenni, az annyira lakótelepinek, mint a Kallómalom utcai Malom söröző, pedig így eleve nyert ügye volt nálunk.

Már az elhelyezkedése is tetszetős, panelházak tövében, egy kis beugróban található a kocsma, melynek teraszáról jól belátható a szomszédos park. Nappal csak jó hangulata van a látványnak, de este egészen varázslatos lesz, ahogy tíz emeletnyi magasságig világítanak ablakok az égen, bár eme szépség észrevételéhez persze valószínűleg nem árt egy lakótelepi születés, kertvárosban felnövők aligha értékelik sokra a robusztus betonépületek látványát :)

Ha nem is szívesen, végül azért csak odabent foglaltunk helyet, így ott is szét tudtunk nézni. A Malom egy vendégtérből áll, 4×5 személyes-, 2×3 személyes asztallal, valamint székekkel a pultnál. Odabent, a teraszon további 4×4 személyes asztal kapott helyet. Nagy meglepetésünkre már délelőtt teltház volt a környék lakóival, akik igen széles körből érkeztek be, a nyugdíjasok mellett a középkorú, vagy fiatalabb vendégek is ugyanúgy kikérték a maguk kávéját, sörét. Odabent egy TV és egy csocsó nyújt kikapcsolódást, előbbin ottjártunkkor épp a Híradó ment, így nem csak az ország ügyeivel kerültünk hirtelen képbe, de a vendégek véleményét is volt szerencsénk megismerni róluk :) Italunkhoz baráti áron jutottunk hozzá, egy üveg Dreher 300 forint volt. A söröző egyetlen, ám annál súlyosabb negatívumát apró csoportunk női tagja volt hivatott felismerni, számára ugyanis nem volt mosdó odabent. Vagyis volt az, csak nem működött, így hát maradt a férfi mosdók kevésbé barátságos világa. Ezt leszámítva mi élveztük a sörözőt, ha még mindig a környéken laknánk, biztosan gyakrabban megfordulnánk benne.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

2

4

2

1

Üveg Dreher 300,-

Sasi

4

3

2

3

Erika

3

3

3

-1

Átlag pontszám: 2,4

 

 

malomDSC_0640DSC_0639 DSC_0636

A WC is érdekel