Skip to main content
Kereskedelem

Csökkentette jegyárait a Vármúzeum

By 2014. április 18.One Comment

Visszatérő olvasóink emlékezhetnek rá, hogy amikor március elején körbenéztünk a várban, megemlítettük, hogy a felújítási munkákra tekintettel talán érdemes (és jó fej dolog) lenne csökkenteni a jegyárakat. Hasonlóan gondolhatta ezt a múzeum jegyárakért felelős szakemberdolgozója is -legyen az ő beosztásának egyébként bármi is a hivatalos neve – a látogatókat jelenleg egy üzenet fogadja ugyanis a vár honlapján, miszerint:

A vár területén a megnövekedett beruházási munkálatok miatt a Vármúzeum újra csökkenti jegyárait. Bővebb információ és részletes leírás az információ menüpont alatt.

24a4855acd790821681a98e16592de26

A realityDream fényképe az ország Európa világ legjobb városáról

És valóban, ha kattintunk az információ menüpontra, meglátjuk, hogy a sétajegyek ára éppen felére csökkent, felnőttek így 800 forint helyett 400-ért, gyerekek és nyugdíjasok pedig 400 forint helyett 200-ért sétálhatnak egyet az ország egyik leglátogatottabb múzeumában. Helyieknek, kortól függetlenül pedig továbbra is él a száz forintos, „egri sétajegy” váltásának lehetősége.

A létező legnagyobb tisztelettel állunk hát a várunk- és annak dolgozói előtt, tényleg le a kalappal a húzásukért!

Szólj hozzá! One Comment

  • Csak helyeselni tudom ,már korábban is javasoltam sajnos sok családnak még ez is sok . Én úgy nőttem fel hogy a várba jártunk játszani télen szánkózni .A vasárnapi ebéd előtt itt sétáltunk , később a lányokkal is itt sétáltunk . A gyerekeimet a nagyapjuk szinte minden hétvégén körbe vitte és családosan is sokszor körbe mentünk és évente egyszer a múzeumokban is . Itt volt az unokanővérem és körbe vittem hát meglepődtem az ott kifizetett összegen pedig csak ketten voltunk .