Skip to main content
Szabadidő

Tudtad, hogy a lajosvárosi Spar-ban van WC?

By 2014. május 13.3 hozzászólás

Igyekszünk mindig hűek maradni a blogon ahhoz a mérhetetlen magas színvonalhoz, amit az évek során elértünk a tartalmunkkal, így az olyan életbevágó dolgokról is be tudunk például számolni, mint amikor találunk egy új WC-t a városban.

Az egész egy lajosvárosi kocsmatúrával kezdődött, aminek során egyszer csak jelzett a sör, hogy ő most már ki szeretne jönni. Mit lehet ilyenkor tenni, pánikhangulatban elkezd pörögni az ember agya, hogy hol van a legközelebbi nyilvános WC, vagy nagyobb áruház a cél érdekében -ám esetünkben előbbi az Érsekkertet, utóbbi pedig a plázát jelentette volna. Mivel a helyzetünkhöz mérten mindkét célpont túl messze esett volna, már elkezdtük számolni az aprónkat, beletörődve, hogy ebből bizony fizetős alkalom lesz valahol a vasút környékén (ugyancsak egy kocsmatúra során, de úgyis találtunk már ott egy szimpatikus mosdót, ami most jó szolgálatot tehetett volna.) Pénztárcánkban matatva, közben elértünk a Sas utcai Spar-hoz, amiről tudjuk ugyan, hogy csak szupermarket, de van külső üzletsora, tehát ennyi erővel akár mosdója is lehet. És láss csodát: valóban van neki.

spar

Ötlet vészhelyzet esetére: be kell menni a főbejáraton, az üzletsoron továbbhaladva elhagyni a szupermarket bejáratát, a drogériát és a pénzváltót, majd a virágbolt és a kínai üzlet közt keresni egy kis folyosót. Semmi nincs kiírva rá, de legyünk magabiztosak és csörtessünk keresztül rajta. A végén ott vár a jutalmunk: immáron kitáblázva külön vásárlói női, -férfi és szolgálati mosdók.

spar2

Szappan nincs és mivel a tisztaság sem a legjobb, finnyásoknak érdemesebb inkább rászánni azt a száz forintot és a fentebb linkelt kocsmát választani, de a többieknek életet menthet a hely ismerete. Csodás felfedezéseinkkel mi pedig igyekszünk a jövőben is legalább ilyen hasznos része maradni az egri médiának és hősként élni mindennapjainkat.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Farkas Bea (Facebook) szerint:

    Én tudtam. Egyszer nálunk is életet mentett, és igen, előtte azért átdolgoztam az ülőkét egy kis fertőtlenítő kendővel, picit elhanyagolt.

  • eszem szerint:

    Minden INTERSPÁRBAN van – igaz ez nem az , de pl.a PENNYBE is nagyon kéne , mert amikor 4 -ből 1 müködik – pénztár – és a sor vége ,, Andornakon ,,van …..

  • ERDÉLYI BALÁZS szerint:

    TELEFONSZÁM 789273