Skip to main content
Közlekedés

Útfelújítás miatt kerülnek hétfőtől a buszok

By 2014. május 15.

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy a Malomárok út felújítása miatt 2014.05.19-én (hétfő) üzemkezdettől az 5, 5A, 12, 12Y jelzésű autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A Tesco áruház irányába a 12, 12Y jelzésű autóbuszok a Széchenyi út – II. Rákóczi F. út – Cifrakapu út útvonalon, míg a Lajosváros irányába az Olasz utca – II. Rákóczi F. út – Széchenyi út útvonalon közlekednek.

Az 5, 5A jelzésű autóbuszok a Tesco áruház irányába a Széchenyi út – II. Rákóczi F. út – Olasz u. útvonalon, míg az Agroker irányába az Olasz utca – II. Rákóczi F. út – Széchenyi út útvonalon közlekednek.

A Tesco áruház irányába a Malom út  elnevezésű megállóhelyet nem érintik az autóbuszok, helyette a Ráckapu tér megállóhelyen lehet felszállni az 5, 5A, 12, 12Y jelzésű autóbuszokra.

A belváros irányába a Malom úti , valamint a Hőközpont (Malomárok úti) elnevezésű megállóhelyet nem érintik az 5, 5A, 12, 12Y jelzésű autóbuszok,  helyettük a Garzon ház ill. a Hőközpont (Rákóczi út felé) megállóhelyen lehet felszállni.

A 7-es autóbuszok változatlan útvonalon és menetrend szerint közlekednek.

Agria Volán Zrt.