Skip to main content
Kereskedelem

Vegyél áruházat!

By 2014. május 20.2 hozzászólás

Található a belvárosi Rózsa Károly utcán egy évek óta üresen álló áruház, melyről nemrég kiderült, hogy eladó – nem volt nehéz erre rájönnünk, belebotlottunk ugyanis a hirdetésébe. Áruházat venni alapvetően is érdekes élmény lehet, nem túl gyakran történik ilyen az ember életében ugye, de a hangulat tovább emelhető, ha a megvenni kívánt bolt belső tere még egy korábbi korszakot idéz. A padlótól a mennyezeti lámpákig, és a hűtőpultoktól a termékjelző táblákig minden úgy maradt, ahogy azt otthagyták évekkel ezelőtt. Kár, hogy az árucikkeket elvitték, azokat is szívesen végignéztük volna, például még lehet találtunk volna Chokito ronda és finom csokit benne, aminek eltűnését azóta sem nagyon tudtuk feldolgozni.

Az összesen 350 négyzetméteres-, és minden szükséges szociális helyiséggel felszerelt üzlet viszonylag olcsón, 70 millió forintért keresi gazdáját (csak érdekességképp, pár utcával lentebb, egy 72 négyzetméteres irodáért 20 milliót kérnek, úgyhogy megéri sietni az áruházért). Lehet, soha vissza nem térő alkalom ez szupermarketrajongóknak! :)

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Ha még a kínaiaknak sem kellett ott a pláza és Domus között. Az már viszont sok mindent elárul .Az egriek vásárlási szokásáról és vásárló erejéről .

  • Totól Ottó szerint:

    Régen sem volt ez alacsony forgalmú ABC, sokaknak biztosíthatna vásárlási lehetőséget. Itt inkább a vállalkozói kedv hiányzik az üzleti beruházási lehetőséggel rendelkező szűk társadalmi réteg részéről, vagy inkább maga a beruházóképes réteg.