Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Tünde presszó

By 2014. május 23.december 11th, 2022

Frissítés: A presszó 2016-ban bezárt.


A Tünde presszóba a Vörösmarty és Sertekapu utcák kereszteződésében botlottunk bele, bár az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a belebotlásunk előtt már körülbelül ezeregyszer szemeztünk vele, amikor autóval mentünk el előtte. A hosszú idő után elérkezettnek éreztük a pillanatot, hogy végre belülről is felfedezzük a kívülről már oly’ jól ismert helyet.

Csapolt sör hiányában, a 300 forintért megkapott üveges Arany Ászunkkal először a bejárat előtti teraszon foglaltunk helyet, ahonnan azért gyorsan tovább is álltunk – tudni illik, nagyjából négy lépésnyire volt szerencsénk ülni a négysávos főút forgalmától. Sejtettük előtte is, hogy nem az lesz a kedvencünk a sörözőben, aztán így is lett, de gond egy szál se, hiszen a Tündének az utcafrontjához mérten aránytalanul nagy belső vendégtere van. Hat darab, kétszemélyes asztalával már rögtön 12 embert-, két kinti, négyszemélyes – benzingőzös asztalával pedig további 8 főt tud leültetni a kívülről csak egy apró ivónak tűnő hely. És akkor még a pulthoz is állhatunk, ha éppen arra vágyunk. Odabent egyébként egy biliárdasztal és egy Tippmixes fogadó gép is található még, ez utóbbira rácsodálkoztunk, lehet, hogy csak nekünk új, de ilyet még nem láttunk korábban sehol. A berendezés ütött-kopott, de célnak megfelelő, csak úgy mint a kiszolgálás – olyan morcosan kértek tőlünk személyit, mintha legalább tíz évvel fiatalabbak lennénk. Bár ezt bóknak is vehettük volna.

A Tündében a mosdó volt a kedvencünk, nem csak azért, mert a csempe első ránézésre kimondottan hipnotikusan hat a betérőre, de azért is, mert egészen egyedi és kreatív módon, a női WC a férfin keresztül slattyogva érhető el. Már persze, ha mindenképp el akarjuk érni, sok köszönet ugyanis nem lesz a használatában.

  Beltér Vendégek Kiszolgálás Mosdó Ár
Igipop 4 3 3 2 Üveg Arany Ászok 300,-
Sasi 3 2 2 2
Átlag pontszám: 2,6

 

tundepresszoDSC_0689DSC_0695DSC_0694DSC_0692DSC_0690DSC_0686

 

A WC is érdekel egyszer és kétszer