Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Jelentős forgalomkorlátozások kapcsolódnak a hétvégi triatlon versenyhez

By 2014. június 11.

Országos versenyt szervez Egerben a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából 2014. június 15-én, vasárnap a Bátorfi Agria Kerékpár és Triatlon Klub. A sporteseményen az úszó és futó távot a Termálfürdő és az Érsekkert területén teljesítik a résztvevők, a harmadik szám, a kerékpározás az Eger belvárosában kijelölt versenypályán zajlik majd.

ÚTVONAL:

Csákány utca – Hadnagy utca – Ady Endre utca – Deák Ferenc utca.

A versenyzők, a nézők, az egri lakosok és a városunkba látogató vendégek biztonsága érdekében útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra van szükség, az alábbiak szerint:

  • Szombaton 8.00 órától vasárnap 18.30-ig lezárják a Csákány utcát.
  • Vasárnap 9.00 órától teljes hosszában lezárják az Ady E. utcát, valamint a Hadnagy utca Deák és Hell Miksa utca közötti szakaszát.
  • Vasárnap 11.00 és 18.00 óra között teljes szélességben lezárják a Deák Ferenc utca Szeszfőzde utca és Klapka utca közötti szakaszát.

Tisztelettel kérjük az egri lakosok, az autósok megértését, türelmét!

MIRE FIGYELJÜNK?

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra, hogy akik a fent jelzett területen laknak, vagy ezeket az utcákat használják fő közlekedési útvonalként, ne megszokásból vezessenek!

Fontos, hogy akiket lakóhelyük szerint érint a forgalomterelés és lezárás, azok gépjárműveikkel a fentiekben megadott lezárási időpontok előtt hagyják el a jelzett területet, s a kellemetlenségek elkerülése érdekében csak a zárás feloldását követően közelítsék meg azt.

Tisztelettel felhívjuk a figyelmet arra is, hogy saját testi épségük megóvása érdekében csak a gyalogútként kijelölt helyen közlekedjenek, lehetővé téve ezzel a több száz résztvevővel zajló triatlon verseny balesetmentes lebonyolítását.

A zárási pontokon a közlekedők részletes információt kaphatnak a versenyről és a lezárásokról. Azokat az autósokat, akik ezt igénylik, a rendezők térképes tájékoztatóval látják el, melyen egyértelműen jelölik a használható, kerülő útvonalakat.

A rendezvény sikeres megvalósítása érdekében szíves türelmüket és megértésüket, egyben az okozott közlekedési kellemetlenségekért ezúton is elnézésüket kérjük!

A versenyzők és a nézők biztonságát az Egri Rendőrkapitányság, a Közterület-felügyelet, az Agria Polgárőr Egyesület, az Egri Polgárőrség és Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport biztosítja.