Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Megújult Virágszirom program az egrieknek

By 2014. június 16.

Idén megújult formában hirdetjük meg azt a virágosítást segítő lakossági programot, melyet az egriek jól ismernek és keresnek is: a 2014-es Virágszirom Programban – az eddigiektől eltérően – nem az előkertek, közterületi zöldfelületek díszítéséhez, hanem az utcafrontra néző épületablakok, erkélyek virágosításához nyújtunk városi támogatást az egrieknek.

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, s ez automatikus nevezés a „Virágos Egerért” Környezetszépítő Versenybe is.

A Virágszirom Program keretében 1500 tő balkonnövényt (jellemzően muskátlit) osztunk a jelentkezőknek. Pályázónként 16 db balkonnövényt lehet igényelni. A pályázatokat a kollégák a rendelkezésre álló növényanyag és a virágosítandó helyszín figyelembe vételével bírálják el. Szakirodánk értesíti majd a jelentkezőket a pályázatuk támogatásáról és a megítélt növényanyag mennyiségéről.

A növényanyag átvétele 2014. június 26 – 28. között lehetséges a Kistályai út 199. sz. alatti, Zöld -Pont Kertészeti Árudában.

A jelentkezési határidő azonos a Virágos Egerért Verseny jelentkezési határidejével, vagyis egységesen június 23-a.

A Jelentkezési lap

– személyesen átvehető és leadható a Polgármesteri Hivatal Kossuth Lajos u. 6. sz., Kossuth Lajos u. 28. sz. alatti irodaépület Portaszolgálatán

– letölthető a városi honlapról (www.eger.hu) és elküldhető a Városüzemeltetési Iroda alábbi elérhetőségeire (ha levélben küldik a jelentkezést, a borítékra írják rá: Virágszirom Program”):

3300 Eger, Kossuth Lajos u. 13.

E-mail: varosuzemeltetes@ph.eger.hu

Fax: 36/523-745